Ingen respons

Det är tråkigt att blogga nu, ni har blivit så stumma med kommentarer så jag har ingen lust att skriva något. Kan ni inte ta och skriva något sött och uppmuntrande nu till hösten? Jag som tycker hösten är så tråkig! Imorgon ska jag antagligen fota lite höstbilder med Fairy :)


(Fredda är den dåliga fotografen)

Inget internet

Datorn har inte funkat så det har inte blivit så mycket :/ Men igår hängde Vicci och Elif med till stallet. Fairy kändes lite hängig sådär nu efter avmaskningen. Hoppas det är bra ändå.


Hummh


Jag kommer inte på något att skriva...
Jo, bara att glädje luktar Fairy!

Årets häst!

Nu har jag anmält Fairy som årets häst. Rösta på henne!

Årets Häst 2010

Sjuk

Jag är inte förkyld, så jag vet inte varför jag låter så hes...



Hästar är underbara



Jag har blivit sparkad, biten, omkullvräkt, knuffad, avkastad, blivit kvarlämnad bakom hindret, slagit en volt i luften till framför hästen, stegrad med, bockad med, blivit skenad med, kringdragen, misströstat vid utmaningar, förlorat självkontrollen, blivit nerbackad, fått ont i huvudet, ont i ryggen, ont i benen, ont i axlarna, ont i plånboken, drämt höften i hindret, varit rädd och hoppat av, blivit intryckt, känt mig överlistad, blivit förudmjukad, varit på toaletten innan ridningen i flera timmar för jag varit så nervös, fått mina fötter tillplattade, fått min hand mosad, svettats ihjäl, varit fullständigt utmattad, fått solsting, varit helt vilse, fått höra av mina vänner att jag stinker häst, men jag rider det fortfarande.  VARFÖR?

För att det är underbart ofc!

Alla som älskar ridning älskar att ha kul med hästar, men ingen tycker om att bli skadad. Hästar är stora, starka, snabba och oförutsägbara. Det är det som gör dem roliga och spännande. Men det är också det som gör dem potentiellt farliga. Den enda bombsäkra garantin på att inte bli skadad är att undvika hästar helt och hållet!


Igen



Tycker denna bilden passar bra åt mig.

Men jag är väldigt ledsen för den dåliga uppdateringen. Ni får leva med det nu när jag har det så perfekt med Fairy! :3