Im soooo bad at this.

Jag suger på att blogga, förlåt.
Det har dock varit mycket nu så jag hoppas att ni accepterar min ursäkt...
En sak jag är ännu sämre på är att sova, fortfarande vaken... Damn you Gossip Girl!

Time to confess

- Jag är beroende av Gossip Girl.
- Jag går alltid in på sidan "rainymood.com" när jag är deppig.
- Jag avskyr rökare. Jag prövade när jag var typ 12 med ett bloss, det smakade skit så jag förstod inte varför någon skulle vilja göra när det varken är gott eller är bra för kroppen, och sedan dess har jag inte en cigarett rört mina läppar.

Varför ingen bloggning?

Julias fina polle lämnade oss i onsdags, därför har jag inte känt för att blogga... Jag kan fortfarande inte förstå att han inte finns längre. Detta blir ett kort inlägg för det finns inte ord att beskriva hur hemskt detta är </3


TÄVLING!

Nu när det snart jul tycker jag att det är dags för en tävling här på bloggen!
Vad vore inte bättre än en ny design som en början på 2013?
Du kanske inte ens har en blogg men skulle vilja börja blogga, då vore det perfekt med en design som får din blogg att se professionell ut redan från början!
Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att:

* Lägga upp bilden nedanför på din blogg/facebook/instagram
* Följa mig på bloglovin (det gör du här)
* Kommentera detta inlägget med ditt namn och mejladress och en motivering till varför just du borde vinna!
 
Tävlingen slutar den 24 dec

Make my wish come true


Beställda <3

Beställde nyss baron, mao sapling, green ward och pink ward :3
Nu är det bara att ta hål i naveln också... Ni hittar dem här: http://www.etsy.com/shop/ThekawaiiODBelly button RIngs League of Legends- polymer clay, hand painted ,sight ward,vision ward Limited Edition
 
Belly button RIngs League of Legends- polymer clay, hand painted ,sight ward,vision ward Limited Edition

Borde inte göra detta...

Kom hem för ett tag sedan från gröntkortkusgrejsimojsen (jag måste ta kortet på nytt för det var något strul med någon kod och klagshamn kunde inte fixa det för deras datorer hade kraschat... Jag kände att det var bättre att göra om det) vilket höll på från 17.00-21.00 så jag hann inte vara i stallet idag, tack Madicken för hjälpen!
Imorgon ska jag hoppa och jag hoppas (HAHAHA kul humor jag har då!) att mamma kan vara med och fotas, isådanna fall lär det komma massvis med foton på bloggen sedan :)
 
Just nu borde jag sova, men istället kollar jag videos på folk som tar av sina tandställningar... Längtar tills om sex veckor när min FÖRHOPPNINGSVIS ska av.
Ps! Den tredje december hade jag haft Fire i 6 månader, det firades med extra morötter och äpplen i stallet :3
Gammal bild från i somras när vi hoppade på grytåsa :) Saknade tider!                             foto: Madicken Skansjö

Dumb ways to die

Roligaste reklamen på länge, men effektiv? Kanske. Vad tycker du?
 

It's time to confess

Det är dags att erkänna att det faktiskt är jul, hur mycket jag än hatar det. Det är tredje december idag, 21 dagar kvar till jul, ska man skratta eller gråta? Nej men USH, jag vet inte vad det egentligen är som jag hatar med denna årstiden, om det är att det är så kallt så att inget levande ting kan befinna sig utomhur, att hästarna får styltor, att man i princip aldrig kan rida utomhus eller det faktum att bussen ALLTID är försenad och tycker sig ha en ursäkt för det också.

I söndags var jag i kyrkan med Filippa, hon ska konfirmera sig och skulle därför se på högmässan i kyrkan. Det var en väldigt... nyttig upplevelse, nu kan jag åtminstonde säga att jag har varit i kyrkan en söndag, och på första advent. Känner mig GRYMT duktig.
 
 
Malmö stad måste ju självklart skylta med att det är vinter så att man inte på något vis ska få glömma det... USH vad jag hatar detta, hoppas jag får fina presenter så att det var värt att leva sig igenom ännu en hemsk vinter här i Sverige.
 
 
 
 












 

Nyårsoutfit?

Runt omkring på bloggarna så ser jag att folk börjar planera sina nyårsoutfits, det är självklart förståeligt i och med att de är de första kläderna man har på sig när det nya året börjar. Jag ska inte ljuga, jag har också börjat planera om vad jag ska ha på mig, men jag kom nyss på att nästintill varje nyår har jag fått spendera mest tid i stallet så denna gången är kanske inte frågan "vad ska jag ha på mig?" utan -vad ska min häst ha på sig?
 
Inte ska hon behöva gå där med någon vanlig outfit, nejnej, fint ska det vara!
 
Om du fick välja en outfit som din häst skulle ha på sig, hur hade den sett ut?

Att trampa någon på tårna

Idag gick det jättebra i stallet! Fire var så lugn och duktig, det var nästan galet att det gick så bra..  Då var hon självklart tvungen att trampa mig på tårna och det gjorde så j*vla ont! Nu förstår jag äntligen uttrycket att trampa någon på tårna och jag måste säga att ni borde vara försiktiga att göra det, särskilt nu när det är så extremt kallt ute.

Gör som ni vill, men det var ett bra tips, haha!
 
DAGENS FRÅGA: Vad gör ondast, att bli (fysiskt) trampad av en häst på tårna eller att bli (mentalt) trampad av en människa på tårna?
 

Hos Filippa!

Jag har varit med Filippa hela dagen, vi har sett på Kick-Ass hemma hos hennes mamma och nu är vi hos hennes pappa och ska spela LoL! :) Hon fick hem sina hårförlängningar idag så hon har dem på sig nu, hon är jätte gullig i brunt hår så jag tycker att alla ska vara jätte avundsjuka på mig för att jag får se henne i det :3

This is Snoopeh, typ världens bästa snyggaste och bästa jungler !