Galopptävling

Här kommer lite bilder ifrån gårdagens galopptävling som vi var med på, gud vad snabbt Firebolt kunde springa! Det trodde jag verkligen inte!

Att vara med och tävla galopp var något av det roligaste som jag någonsin har gjort, jag rekommenderar alla som har intresse för hästar att testa på det! Om du har en egen häst/ponny och bor i närheten av Malmö så tycker jag absolut att du ska vara med på nästa träningstävling!
 

Nytt shabrak

Mystiskt nog så hittade jag ingen bild på shabraket men detta var det närmaste jag kunde hitta. Egentligen är det rött, har tre passpoaler och är bara rutigt utan de där små "snurrsnurrarna" emellan.
 
 

Terränghoppning

Idag hoppade jag på terrängen med Julia och Gandalf. Det gick bra, ingen vägring och ingen rivning :)
Vi hade på de guldiga catago-bootsen idag :) Efter ridningen så rengjorde jag hennes träns och hennes sadel och tjärade framhovarna och fixade henne extra mycket, rengjorde hela boxen m.m!

Imorgon eller övermorgon så ska jag köpa nytt shabrak från hööks, undrar vilket...
 
 
 
 

Spexfoto

Torsdagens spexfoto :)

Hoppning

I torsdags hoppade jag med Julia, Sofia, Anna och Natalie. Vi hoppade mycket kombinationer och jag är väldigt nöjd med tanke på att kombinationer inte är Fire's starka sida :)
 
Den 23 så ska jag vara med på träningstävling på galoppbanan med Fire, det ska väl bli roligt!
På lördag så blir det vanligt ridpass med lilla tösen, med mest fokus på att göra henne mer lösgjord.
Jag är orolig för att hon ska ha fått röta i ena framhoven men jag får väl ta och köpa tjära, även om jag inte vill det eftersom att jag alltid lyckas spilla ut det över allt.
 



Winter incoming!

Tumblr_ma9bm923l91rqvbjyo1_500_large

Sjuk

Jag har varit sjuk nu ett tag och inte kunnat åka till stallet men Evelina och Madicken har hjälpt mig i stallet :) Stort tack till dem <3 Nu kan jag äntligen gå och snart ska jag till stallet, (bara ett LoL-game till).
 


Hoppning idag!

Idag ska jag och Fire hoppa, får se hur det går :)
Jag måste erkänna att jag är rätt dålig på att "hoppa" eftersom mitt minne suger. Men allt jag hör när någon säger något är typ oxer... blablaabla... räcke blablabla... rakan.. Några tips på hur man får bättre minne?
 
 

Just leave me here.

Am i that easy to forget?

Min och julias ettårsdag <3

Vi spelade LoL tillsammans
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205880_4009002221800_828587763_n.jpg
 
Vi åt på resturang ;)
 
Julia fick en ny bil av mig!
Dagen i bilder ;)