Harry Potter

För er som inte vet så absolut älskar jag Harry Potter! Han är in idol och ända sedan jag såg första filmen har jag velat vara som Hermione! Nu är har jag en förälskelse i Harry Potter så jag vill helldre vara Ginny, men endå!



Jag sitter just nu och lyssnar på musik, läser och äter popcorn :3
Imorgon ska jag upp tidigt, har utsläpp i stallet :(

Memories

Haha det finns saker man minns som man inte skulle vilja minnas.


Galet xD



Har du en galen idé, GENOM FÖR DEN ;D

Fick bara lust

Nu fick jag lust att börja blogga igen, 2 ggr om dagen och 7 dagar i veckan!

Vet ni? Jag har 687 inlägg :) Alltså är detta nummer 688 skulle jag tro :D
Jag har bestämt mig för att det här ska vara det stället då jag är fri ifrån hästar, alltså så bloggen kommer handla om nästan allt förutom hästar. Men liiiite hästar.

Vad tråkigt man kan ha,


Äsh, får väl börja blogga igen.



Idag så tränade jag bara Fairy i hagen eftersom att det blåste så mycket. Jag tränade lite på driving game och hon gick ut på volten jätte fint tillslut! I början förstod hon inte riktigt vad jag höll på med så hon prövade allt för att se vad som var rätt. Hon backade, hon flyttade bakdelen ifrån mig, flyttade bakdelen mot mig, snurr , skänkelvikning till mig, skänkelvikning ifrån mig och tillslut testade hon gå ut på volten. Då fick hon såklart en massa beröm. Sedan gjorde jag det några gånger. Sedan gjorde jag något annat för att se om hon kunde komma ihåg det sen. Men när vi skulle gå ut på volten prövade hon allt igen. Men det dröjer nog inte så länge tills det sitter. Men Tara du måste hjälpa mig med buga, varken jag eller Ellena får henne att gå ner på knä längre x)