The note says it.

Tumblr_lt24fhaakj1qbjt25o1_400_large

~

Tumblr_lt3mfqssbf1r0sel5o1_500_large

Skola på en lördag...

Gympa outfit
Idag blir det skola kl 10-12, annars får vi tydligen inget lov säger vår skola. Man tackar, man tackar nu bär det iväg till skolan.

Fairy är klippt!

Precis efter ridningen med polishästarna så klippte Irene Fairy ! :) Alltså är hon rättså nyklippt just nu! Ska köpa refexländtäcke så att hon inte blir för frusen när jag rider ut :)
Min ponnys klippta hals! :)
Alla tycker att jag borde rakat av manen! Bara för att hon har en sådan fin hals, men hon har ju en sida där manen inte är, räcker inte det?!

Red med polishästar!

Igår red jag med polishästarna i lilla ridhuset, Fairy fick sån fart! Hon sprang förbi polishästarna och ville hela tiden springa efter dem, det var så kul och det var så mycket lättare att jobba henne :) Dock efter allt jobb så blev jag varm och bestämde mig för att ta av min jacka, så jag la den på pallen och en av polishästarna blev vettskrämd för den! Jätte gulligt ju!
Älskar min ponny :)

I have something to confess...

Jag älskar Burger King & Mcdonalds! Jag skulle kunna leva på det om mamma lät mig, och jag hade defenitivt gjort det om jag bodde själv och hade råd att köpa en 100 :- meal varje dag haha! Det är det godaste som finns! Flera av mina vänner frågar mig hur jag kan hålla mig såhär smal när jag helst vill ha en burgare om dagen, sanningen är att det har jag också undrat ett bra tag nu! Om jag skulle dö och fick ha en önskan innan jag dog, då hade jag bett om en McFeast plusmeny med sprite ! :D dudududududu I'm love in it!
298414_241501145885723_176101909092314_587317_1851353_n_large

How to get friends.

1# The best way, bring a pack of gum.
Btw everyone, har jag berättat att jag har brunt hår nu?

I decide.

Tumblr_lt8tmkdemn1qitvdso1_400_large
Uh, jag hatar när folk försöker bestämma hur jag ska träna min häst och hur jag ska göra någonting överhuvudtaget. Det är hemskt! Jag klarar mig själv, jag har inte bett om din hjälp, och nej inte din iheller.

Börjat ge ut lektioner

Jag har nu börjat ge ut lektioner i Natural Horsemanship på MCR, det uppskattas mycket haha :) Har nu Linn, Julia och Evelina på fredagar :) Imorgon ska Evelina (min medryttare) rida Fairy och fixa med boxen osv, men jag tänker komma till stallet iaf och ta en liten promenad med Fairy. Jag vill påbörja vårat band mer nu igen och mitt mål för tillfället är att kunna rida ut så smått själv. Fairy är just nu väldigt fäst vid andra hästar och blir väldigt osäker så fort hon blir själv . - när hon är ngnstans som hon inte är säker. Inne i ridhuset och så vidare så är hon dock väldigt säker nu själv. I alla fall så är det mycket jobb och mycket vi håller på med, ska börja blogga igen nu också. Uppskattas det?

BLOGGKEEN :)

<a title="S H U M P I Z E N - Be Bold or Italic - Never Regular" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=211075&f=true"><img alt="S H U M P I Z E N - Be Bold or Italic - Never Regular" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=211075&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>