Frågestund!

Jag och Julia ska ha frågestund, ställ frågor!!! :)
 



all this lol playing...

Numera är det Ahri och Teemo som jag spelar mest. Jag nickar Innocent Pig @ LoL så adda mig om ni har lol :) och annars, skaffa ;)

Tidig morgon

Tidig morgon är det som gäller idag, utflykt med skolan... Ibland undrar jag om skolan faktiskt tror att vi uppskattar att behöva gå upp tidigt. Isådannafall tror de fel och det skulle jag vilja att någon informerade dem om.
 
Brukar ni ha några sådanna där fruktansvärt tidiga mornar pga skolan?

Soft helg

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat något nu i helgen, detta var pga att jag har varit tvungen att leva livet. I fredags hängde jag med madicken, elvira, felix, micke, nicole och gjon (sry för de som också var med som jag inte kan nanmet på...) på mf, as kul, en angry bird och en hatt hängde med hem.
 
Från fredag till lördag sov jag hos Madicken och sedan stack vi till stallet, där var det femkamp! Vårt lag kom 5:a av typ åtta lag. Efter femkampen så stack jag, julia, madicken, elvira och nicole hem till madicken där vi senare på kvällen träffade micke och felix. Japp, that was the weekend, and now- over to school again!
 
 
 
 

Hoppning

I torsdags så skulle jag och Julia hoppa för Kris, men istället så blev det hoppning för oss själva. Det var ändå jätte roligt! Hon vägrade bara en gång vid ett titthinder så det var väl helt okej :) Höjden vart väl inget att skryta om, ca 80 cm låg hindrena på.
 
Här är en bild från framhoppningen.
 
 
 

Min riddagbok

Något som jag verkligen vill tipsa om är att alla som har egen häst borde skaffa en riddagbok, för att kunna skriva ner sina tankar och känslor och kunna kolla tillbaka för att se var som gick snett osv.
 
Denna köpte jag idag, och det faktum att den är snygg och har ett grymt citat som vi verkligen måste lära oss av i ridsporten skadar ju inte.
 
 
 

DAMN - that's true.


Ridväst eller inte ridväst?

Fick en kommentar som önskade att jag skulle berätta min åsikt angående väst eller inte väst.
Jag använde nästintill aldrig väst på Fairy, men på Fire så har jag nästan alltid väst på mig. Varför? Jo, för att jag inte känner att jag litar på henne än och därför känner jag mig tryggare med en väst. När jag känner mig trygg så är jag övertygad om att hästen jag sitter på även får den känslan till sig.
 
Jag har alltid väst när jag hoppar (näääästan alltid iaf hihi, jag red faktiskt utan väst när jag hoppade Fire första gången på provridningen), däremot så åker den oftast (ville inte skriva alltid igen...) av när jag rider dressyr. Under uteritter så brukar jag nästan alltid ha väst eftersom jag känner mig säkrare då och det är inte kul att vara ängslig under en uteritt...
 
Jag måste dock säga att jag tycker att det är fel när föräldrar tvingar sina barn att ha väst på sig i alla lägen. Oftast så försämras bara sitsen och det är inte alltid som den ger någon positiv inverkan när man trillar av.
 
Dessutom, ni vet att man får cykla utan cykelhjälm när man fyller 15? Många av mina vänner har haft hjälm på sig då och då, men endast när det finns chans att deras föräldrar ser dem, eftersom att deras föräldrar har tvingat dem. Men, nu när de är 15 så åker hjälmen av (oftast föralltid). Men, innan jag fyllde 15 så lät min mamma mig själv välja om jag ville ha hjälm eller inte, hon la sig helt enkelt inte sig i det där. Det hände att jag cyklade utan hjälm, men om cykelhjälmen var torr och hängde på cykeln så var det ju självklart att jag tog på mig cykelhjälmen. Även nu när jag har fyllt 15 så använder jag hjälm när den finns där och anledningen till att jag berättar detta är eftersom att jag tror att det är vad som kommer hända när alla påtvingade västjejer/killar fyller 18. Då åker västen av.
 

run into summer


Failbild

Ni ville se en failbild, here u go! Gandalf rev alla hinder men Fire försökte hoppa allt ändå, tillslut låg hindrena lite överallt... x)
Förresten, jag ska försöka fixa i ordning bland mina kategorier idag, har ni några önskemål på några kategorier ni vill att jag ska lägga till, ta bort eller ha kvar?

Några önskemål?

Imorgon så börjar jag blogga på riktigt igen, känner mig väldigt blogglad och jag ska försöka blogga så bra jag kan :) Har ni något önskemål på något som ni vill att jag ska lägga upp eller blogga om? Kanske ett deepshit inlägg om något eller bara ett önskemål om min åsikt angående något? :) Ser fram emot era kommentarer!

Övergammal bild som klädde bloggen som header tidigare :) Ni har kanske inte märkt att man numera kan komma in på min blogg även om man skriver differenthorse.blogg.se? Testa vettja!

Bortrest

Jag ville bara klargöra att anledningen till att jag inte bloggar är eftersom att jag är bortrest. Bloggen borde uppdateras som vanligt den 16:onde :)

Dagens gifda

My Cat Is A Ninja!
Eftersom att gå i trappor är för mainstream