Outfit!tc

Detta var dagens outfit idag, dock så var alla mörka detaljer på mig blåa, det syns dock inte så tydligt, och ränderna på byxorna var röda. Dessutom hade Fairy blåa benlindor! :) kändes snyggt och matchande även om det inte ser så ut här på bilden.

Everything has it's beginning

09-10-2010
<p><span style=

Aha säger Fairy x) Hon ser så stolt ut för att hon lyckades!
Fairy när hon lärde sig skänkelvikning.

Redan 2010 när jag fick Fairy så började vi med Natural Horsemanship. Nu år 2012 så är jag väldigt glad att jag tog det valet, dock så finns det en del grejer jag gärna hade velat ändra på, men det är ju i princips självklart. Men att börja men Natural Horsemanship var såklart ett av de bästa valen jag någonsin tagit med Fairy. Nh är våran grej kan man säga. I stallet där jag står så skulle vi knappast klå någon i dressyr eller hoppning, men när det kommer till NH så hade vi vunnit över hela bunten.

Många tror däremot att jag inte kan rida "vanligt" (engelsk akademisk ridning) men det kan jag, och jag är faktiskt inte dålig på det iheller. Jag har ridit i 11 år, så tro mig jag kan faktiskt rida. Men, jag vill inte rida akademiskt på Fairy och det är bl.a eftersom att jag inte vill förstöra det förtroende som vi har för varandra. Men om någon ber mig rida deras häst och har "vanlig" inriktning, då skulle jag definitivt kunna rida precis som vilken duktig ridskoleryttare som helst.
Det är inte det att jag inte kan, det är det att jag inte vill.

Tävlingsdag i stallet!

Idag är det tävling i stallet jag står, dock så ska jag inte vara med eftersom att Fairy precis börjat komma igång igen. Därför är det snarare jobbigt för mig att det är tävling idag i stallet... Alla ridhusen är upptagna tills stallet stänger och Fairy får fortfarande bara ridas inomhus. Funderade därför på att åka ut innan tävlingarna började så jag ställde klockan på sju, och vaknade upp med hemskt näsblod, men tog bussen 07.20 och kom ut i stallet klockan åtta, fixade boxen snabbt, åkte hem och gick och la mig igen!
Fixade ny design idag också, vad tycks?

Material girl...


Ponnyskrutt!

Fairy har bantat nu ett tag men är nu klar med hennes bantning! Så här ser hon ut nu, väldigt stor skillnad faktiskt! Börjar bli stressad... måste verka hennes bakhovar snart! 

Igår släppte jag i varje fall Fairy i lilla ridhuset, hon sprang runt som en galning! I 5 min... Jag vet inte om hon blev trött eller helt enkelt uttråkad för efter de fem minuterna så ville hon bara skritta lugnt efter mig och göra en eller annan backning och skänkelvikning. I alla fall skönt att hon börjar bli lugn nu, fick börja rida henne i måndags men har inte gjort det eftersom att jag tycker det är bättre att hon får göra av med sin energi!

Outfit tips!

Dessa kostar runt 300-400 kr

Nu blir gatan osäker igen!

Pågrund av brist på snö så har de gående på min gata fått en lugn vinter! Men nu är det slut på det, vattenbalongerna är inhandlade och nu blir det kaoz på våran gata!

Harry potter.

There once was three brothers traveling along a lonely, winding road at twilight...

T-shirts of awesomeness!

Måste ha alla dessa! Särskilt de tre sista. De är allihopa från shirtstore.se.

Gör läxor

Själv sitter jag och gör läxor... Om ni har några bra kärleksdikter så får ni gärna skriva dem i kommentarsfältet :) Hinner ej till stallet idag, min vän hjälper mig dock som tur är!

Nu är vi igång igen!

I loved you first <3
Gammal bild

I måndags var vi hos vetrinären och kollade igenom Fairy och såg hur hon förbättrats.
Hon får nu gå ute i hage och tränas 15 min i skritt för hand varje dag. Vi har skrittat lite vanligt och övat lite på skänkelvikningen igår och idag. Nästa vecka ska vi börja rida och om tre veckor är det dags för en sista vetrinärscheck! Hemskt skönt.
Nu har vi bara att verka bakhovarna kvar! Har även lite grejer som jag vill köpa, ny väst och nya ridstövlar! Behöver verkligen det nu när det är dags igen.

Harry Potter kväll!

Igår hade jag, Hedda och Isabelle HP-kväll! Vi satt och spelade HP-lego, HP-cluedo och HP-kotte, medans vi åt egengjord apelsinsorbet och lyssnade på Wizard Wrock! Riktigt mysig kväll även om vi struntade i att se filmerna då vi bestämde oss för att vi redan hade sett de så många gånger innan!

Hur sover du?..

Själv sover jag i "längtar positionen" och de två sistnämnda! :)

Today's inspiration

Tumblr_lz3d7batav1qld1j4o1_500_large

The tale of the three brothers

Just nu håller jag på och möblerar om och gör mitt rum lite mer personligt, och en sak som jag älskar och har älskat enda sedan jag varit liten är att måla på väggarna och det är just precis det som jag gör just nu.
I etapper skriver jag berättelsen om de tre bröderna av Beedle the Bard på min vägg, har dock endast kommit till den första brodern just nu.
Det kommer bli totally awesome när det är klart! Ska sätta in lampor, affischer och en vägghylla vid min läsplats sedan är jag klar med den delen jag tycker om mest :) Sängdelen av rummet är jag redan rätt nöjd med, ska bara upp en hylla där med där jag kan ha böcker och sånt!
Men nu har jag tre böcker att läsa! Lyssnar just nu på Harry Potter och fången av azkaban på engelska och läser It Girl på engelska! Det sämsta är dock att jag har en grej till engelskan i skolan också som jag måste bli klar med så snart som möjligt...
Varför vill alla böcker bli lästa samtidigt? Det går inte!!!

Inspiration of today

Från NewYorker/Fishbone

Picture this

Helt plötslig blondt hår påväg till frissan
Gammal bild på mig! Älskar den där koftan förresten, dock är luvan väldigt liten vilket är jobbigt då jag föredrar stora luvor :(
Ligger och lyssnar på Harry Potter and the Prizoner of Azkaban medans jag läser två andra böcker på engelska... Allihopa är så bra, hur ska man kunna välja? :o
Vilken är er favoritbok? Om det är en Harry Potter bok, så säg vilken!

Årets häst!

Årets Häst 2012
Jag och Fairy är nämligen med och tävlar med denna bilden:


Life is messy

and so is my room.

Suttit hemma hela dagen och ätit soppa och glass. Gud vad ont det gör när jag har min tandställning på mig, önskar att jag uppskattat mina tänder mer när jag inte hade tandställningen och liksom njutit mer av tiden! Ni utan tandställning var lyckliga att ni inte har en, för det gör ont! (kan knappt få i mig soppan eftersom att det är små bitar av broccoli i den).
Just nu är jag påväg till stallet och efteråt ska jag möta min pappa och handla lite grejer. Ses ikväll!