Veronica Maggio!

Idag så var jag och Ellena och såg på Veronica Maggio! Det var grymt med folk, men ingen dansade eller följde med på våran "klappning". Det var lite booring, men det sket vi i och stack till stolarna istället och ställte oss på dem och hoppade! Life is fun when U have fun!


Sexig bild, på sexig ryttare. & så är Fairy där helt oskyldig mitt i allt...
What went wrong with me (<-- hehe fyra "W"'n på rad!


Böcker?

Vad läser ni läsare för hästböcker?

Jag har

"Hur man blir en ryttare"
"Förstå hästens beteende"
"Djuredoktorn HÄST"
"Hästprat, en bok om att förstå hästar"
"Horsemanship"
"Dressyr med Kyra"
"Hästar och Ponnyer"
"Första ryttarboken"
"Hästens kroppspråk"
"Rid i harmoni med hästen"

Jag tycker de är väldigt bra och de har lärt mig en del! Har ni någon av dessa? :)

Men förövrigt, så blir det ju en massa HP-böcker ;)


Blogg med Ellena :)

Jag har numera en till blogg som jag delar med Ellena som har setts till här i bloggen vid ett par tillfällen! :)
Bloggen heter PonnyFlipparna! Där kommer jag nog skriva lite mer utförligt vad jag gjort med Fairy och så kommer jag låta denna bloggen fortsätta vara en häst/foto/pryl-blogg :)


I WANT IT!

PonnyPrakt! <----

Btw.. Någon som vet var de säljer pullarträns för ponnyer?

 
Detta hade inte heller suttit fel... Någon som vet var det går att hitta förutom från Ponnyprakt?

Hiss eller diss?

Hade tänkt börja att hot'a eller not'a, hissa eller dissa, hår'a eller tår'a... Kärt barn har många namn :)

Ska jag börja med de dåliga nyheterna dårå?


Flughjälmar - Visst användbara och luftiga, men snygga? Naaahhh...

 Flaggor på utrustningen - Big no-no! Ifall du inte tävlar för landslaget i någon gren då såklart. Men om du nu tävlar för sverige, go for it! Men annars så är det bara DISS!




Hans kollektion är awesuume! Plötsligt blev flaggor helt okej ;) Förutom sverigehuvan, den är bara ful. Men älskade shabraket, har nämligen fastnat för blått, vitt och rött! Dock en aning för mycket rött tycker jag det blev med de röda byxorna... Om jag skulle köpa hans kollektion så hade det blivit shabraket, benskydden, den matchande huvan och ett par mörkblå ridbyxor!

Nytt pannband?


Detta i rött, mörkblått eller vitt skulle vara skitsnyggt på Fairy, gillade inte de andra blåa färgerna, de såg lite plastigt och billigt ut, men Fairy passar ju ändå bäst i mörkblått så :)

Dock så har jag redan ett awesome pannband med blåa stenar :)

Uteritt!

Idag red jag ut med Cajsa på Fabian, Corre på Searching och Jimmy på Ninjo! Det gick ijätte bra! :) Fairy blev trött och svettig men detta är ett väldigt bra sätt att bättra på hennes kondition med. Vi red i ca 1h 20 min! Det var mysigt, men varmt och det var en väldigt bra ridväg, men det bästa är... Det var bara en av flera! Längtar tills busbacken & att hoppa terränghinderna! Men är lite nervös för att hoppa terräng tills när vi hoppat ett par gånger.

Idag fick jag även veta att Fairy är rädd för spolspiltan, jag förstår henne, det är lite instängt. Men det är bara bra! Älskar att ha något att träna på, särskilt när det gäller Fairy's självförtroende och hennes rädsla! Dock vatttnet var det inget fel på haha :)

Igår var det ett vanligt pass, lite dressyr då alltså :)

Ledsen för min dåliga sits, men stigbyglarna halkar alltid in i mina galoppfattningar och då är det svårt att hålla hälen nere!




Mugglisträff :)

Var på mugglisträff idag! Super mysigt, vi spelade quidditch och vi snackade HP :)
Vi hittade trevor på väg in i en buske med bajs också! Han måste varit lite lost.. Vi åt berti bott's bönor, disskuterade olika medlemmar på mugglis, snackade magivärlden, var sura på att vi inte fått våra pottermore mail och sedan stack de till SF-bokhandeln :) Men då stack jag, för jag var tvungen att hinna till stallet!



Jag åkte på quidditchmålet :) Tyckte det var en bra kvast! Men inte lika bra som Nimbus 2001 såklart ;)


Vi skulle säga NYAAAAHHHH, men det ser ut som om bara jag sa det,, hittar ni mig?

Film!

Nu får ni ett efterlängtat klipp ifrån första gången när jag rider Fairy i ridhus :) Emma som har filmat mig och Cajsa :) Pål & Cajsa gick skit fint, kolla själva videon :) Men Fairy kanske också går så någon dag?



Ni får lägga huvudet på sne!

Hemma :)

Är hemma ifrån Legoland (kom hem sent igår faktiskt..) och idag ska jag rida :) Hoppas hon mår bra, är okej och att det kan bli lite bilder :3 Måste nog se till att någon kompis kan hänka på i så fall!


Question

En liten fråga bara..

våga
Mixx


Jätte kul! Eller..?

Ska till legoland imorgon.. Kommer bli super awesome! Eller snarare, nej. Det kommer bli jätte tråkigt då jag inte kan vara med Fairy, jag ska upp klockan sex och för att det är för småbarn. Uff, this are dark times that you can't deny.



Det värsta av allt är väl att min lillebror är en fegis och inte kommer vilja gå in i spökhuset med mig..

Agria-sponsrar! :)



Har numera fyra Agria-benlindor, ett agria-shabrak och en agria-mössa :) GRATIS! TACK Agria :D Och Emma som hjälpte till att våga och som hjälpte att bära alltsammans ifrån platsen! Endast Emma och halva MCR vet hur vi fick dessa haha!

Så nu är man sponsrad av Agria! En bra början på en karriär?

Reblogging

Här kommer en massa bilder I like :D


I open at the close.  awesome fanaaaart. wish i knew who drew it.




<- Wish I was her (so I could kiss Daniel Radcliffe :3)

-starmovinglove:  #that must be the reason why Aberforth loved his goats so much
flairey:  Does the fact that Pooh’s head doesn’t turn with his body freak anyone else out?

blueskiesandpain:  …yep  accurate

voldemortoutbitches:  ritaskeeterscoop:  lolololol  Dumbledore said CALMLY


image






damnthatswhack:  Alarm
 x - On what it’s like to kiss Chris Colfer.

sofudgeaswell:  fuck it, i may start doing this



Red Fairy idag :)

Idag red jag och Fairy i ridhuset med Cajsa och Pål! De red helt fint och i form och allt och där kom Fairy som stannade lite då och då för att kolla sig runt! Men det gick bra tillslut och Fairy verkar trivas enormt, ridhuset är det inget fel på alls! Vi har faktiskt bara ridit i ridhuset, paddocken kanske är läskigare? Vem vet haha? :) Duktig är hon i alla fall, bilder kommer.. Men min dator funkar inte, den är helt död och väck, så det blir nog om några dagar isf och annars mobilbilder. MEN BILDER IT IS!



Love MY horsie :D

Jag hatar blogg.se, för det enda man kan skriva på mobilen är en rubrik


Flummar hos Ellena :3

Nu är jag hos Ellena efter första dagen i nya stallet med Fairy :) Många trevliga människor, någon enstaka störig . Det är super mysigt där och längtar till ridningen imorgon! Snart kommer flera informationsrika inlägg om mig och Fairy haha! Men vi får se,, då datorn fibblar rejält...

Flummar hos Ellena :3

Nu är jag hos Ellena efter första dagen i nya stallet med Fairy :) Många trevliga människor, någon enstaka störig . Det är super mysigt där och längtar till ridningen imorgon! Snart kommer flera informationsrika inlägg om mig och Fairy haha! Men vi får se,, då datorn fibblar rejält...

07.08.2011

Igår var jag på kräftskiva :) Det var awesome och riktigt mysigt! Har nyss fått Rebecka att skaffa mugglarportalen så nu blir det väl en massa mysiga samtal med henne där :3

Imorgon åker jag :D

Imorgon sticker jag och Emma och hämtar Fairy :) Äntligen kommer min älskling hem och då blir det ännu mer hästbloggande, men såklart, bara om ni gillar det ;)
Älskar dig. Allt slit och jobb som du och jag har gjort, har verkligen gett resultat :)

Snart...

Snart är det dags för mig att hämta Fairy :) Saknar henne så jag blir tokig! Är glad att jag har plats på MCR nu, det enda jag är nervös för är ifall det skulle vara mycket ljud ifrån galoppbanan ;o Men de står i hagar där i närheten så ärligt talat tror jag att hon kommer vänja sig! Kommer bli super att ha ridhus och en massa folk att snacka med och inte bara samma personer over and over again, Ellena hade jag inget emot, inte heller Tove eller Ida men andra...
Längtar tills min bby kommer!