Mugglare goes power !



Anmälde mig till mugglarportalen.se igår :) Kul sida, man känner sig lite mer magisk då! Imorgon bär det av till åhus, ska försöka göra en ny design tills dess, men det blir antagligen ingen..

Packat och klar.. Nästan.. Ska ju packa till fenix också , så har dubbelpackning! Lite svårt att ha två resväskor och i den ena grejer till Åhus och i den andra grejer till fenix, och så hittar man en tröja man vill ha till båda.. Det kallar jag stort problem!


Harry Potter citat


"- You might not like him...but you can't deny...that Dumbledore's got style..." - Kingsley

Tänker mig Dumbledore göra något coolt idag, typ åka skateboard eller att bilden har en mening som att dumbledore röker. Haha, har absolut inga bra ideer idag... Vad tycker ni?

He moves!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lnbep6UIB91qg7vjso1_500.gif
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lnj6j8IKkl1qabn2bo1_500.gif
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lmwo72luxT1qcm1pfo1_400.gif
http://i52.tinypic.com/2hcoos2.gif
http://i51.tinypic.com/6jlqu0.gif

Citat

"Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light" - Dumbledore

Jag hoppas, jag drömmer, att marken du går på går sönder.

4837562551_3282e1a97d_z_large

Dags att börja packa..

Åker i helgen till sommarhuset och sedan efter en vecka åker jag direkt till Fenix Park! Hatar blogg.se skiten då det inte går att blogga via android utan man måste blogga genom tråkig sms tjänst som ger helt fel layout. Hade det inte varit för den hade ni fått 2-3 inlägg om dagen skulle jag tro haha. Nu blir det väl runt 0-2 om dagen. Men kan väl försöka att tidsinställa lite andra inlägg också...


bakgrunden jag har just nu ;)


I'm sorry that I'm popular...

Jag ska göra en tavla i mitt rum nu till när jag ska göra om det :) Saker ska ut, saker ska in och jag ska göra det mer dekorerat, med saker jag tycker om såklart.

Därför ska jag göra en tavla med Harry Potter och något citat ifrån böckerna. Kommer slänga in lite olika av dem med jämna mellanrum! Ni har nämligen nu chansen att bestämma vad jag ska göra för någon tavla! Ritat flera Harry Potter innan, men min bild lärare har tagit allihopa till sin mapp med bilder haha. Han tyckte om dem för mycket för att jag skulle få behålla dem. Men nu är det inget som stoppar mig!



Är du ett Harry Potter fan och vet ett eget citat ifrån böckerna? Skriv ditt namn och din idé här nedanför :)

Sommaren i city nittonhundranitt... 2011!

Shoppade lite i förr går med Ellena och Filippa :) De tjejerna är verkligen bäst!




Hoppas på en bra söndag imorgon :) Kanske blir bio med ebba eller så blir det chill hemma med mamma :) Kanske träffar Ellena? Kanske Emma? Kanske Filippa? Kanske allihopa på en och samma gång :D Får se, får se !

American Tourister ;)

Köpte en ny väska igår, den är riktigt söt. Påminner lite om en stor klubba, men duktig som jag är har jag faktiskt inte försökt slicka på en än.. Duktigt av mig!

Kände att jag behövde en ny resväska då min förra är bebisrosa och är han musen,, med de stora öronen och hans flickvän på. Den var liten dessutom och jag köpte den när jag var fyra, söndrig inuti och kladdig.

Ville ha en som visade min personlighet lite mer :)




Jag är glad över mitt val men hade helldre velat ha den som var större och var lila, men den kostade 1500 kr. But I'm still sad...


Nappar ni?

Var och hälsade på nappguden idag ;o Det var ett stort träd fullt med nappar! Det var lite slöseri med nappar tycker jag men ändå när jag läste att man fick ett gosedjur om man lämnade en napp där kände jag för att göra det :D Dock struntade jag, Ellena, Filippa och Emma i det då vi var rädda att vi kanske inte skulle få något gosedjur för att vi var för små :(





Saknar nappträdet lite, det blev liksom som en kompis, men jag tror inte det skulle gillat om jag tog med det hem.

Wearing this today then ;D


Super sugig webkamera bild för att jag håller på och ladda upp tusen bilder ifrån kameran ;D

Ska sluta säga förlåt för den dåliga uppdateringen nu när det ändå börjat bli en vana för er, hoppas det är okej ändå att jag börjar lägga upp mer inlägg nu när min dator fungerar :) Längre, roligare och intressantare!

Längesedan jag bloggade :P

Min dator är sönder,, har en massa nya bilder pågång i kameran men har bara pappas dator och pallar inte ladda allt in i den, så jag får vänta tills min fått virusskydd ;) Är väldigt nogrann med att aldrig använda en dator utan brandvägg och Norton Anti Virus! Bästa antivirus programmet ever! Men både jag och min pappa tror att det är antivirus programmen som gör virusen för att folk ska behöva dem! Rätt självklart btw!



Ska be mamma om pengar till nytt antivirusprogram, men just nu är inte läge då hon använt ca 5000kr på att kunna flytta hem Far Away  (Fairy)  till Fenix park... Saknar henne ordentligt!<3


Gamla minnen...

Är tvungen att ladda upp en liten minnes grej då jag tittade tillbaka på mina allra första bilder i bloggen!


En av mina första bilder, lades upp i mars eller april skulle jag tro, bilden är fyra år gammal (shit) och är ifrån då jag bara hade mobilkamera men ändå ville exprementera med bilder :) Gjord i paint med 3,2 mgpx kamera! Allt är möjligt ;)


Riktigt fin bild enligt mig själv, saknar tiden riktigt mycket.


bildprojekt i skolan jord i photshop, tiden då jag hade mörkt hår :)


Ush, får tårar i ögonen av bilden. Saknar Flisan så otroligt mycket. Två år gammal bild skulle jag tro.



Dålig bild med dålig fokus..




Fin bild för att vara fotad genom glas :D


Bild på Isabel Thulin när vi var på besök på krf.


Riktigt gammal bild på mej :O


Hahahahh, det var tider det ;D

Säger det samma här...!


Här vet jag inte vad jag ska säga...


Fan vad fin :o



Lilla söta fredda :D Två år sedan


Från tiden när jag skötte Billy :)


Ahh :D Söt frisyr! Måste användas igen...

 
Från tiden då jag fotade mat all the time ;D


Rest in piece Humlan <3


Thailands resan... :)


Hyffsat gullig frisyr här med :D

Från när jag hade både smilla och Flisan... R.I.P flisan <3


From the time when risbullar was the shit! <3


Avatar filmen kom ut ^^




Varför kan jag inte bli så söt på bilder nu längre ?


OMG så långt hår jag hade!



Min trettonårsdag :)




Sån photoshop noob jag var ^^



Saknar dig, R.I.P, här 5 maj 2010 gick flisan bort<3

Ligger fortfarande och gråter mig till sömns efter ett år av din saknad <3


AHHHH mitt långa hår <3



fenix :D




Håll huvudet kallt!

 
Bild för två år sedan :)
Idag var en riktigt varm dag och jag som inte brukar svettas var helt dyngsur efter reklamutdelandet! Så när jag kom hem hoppade jag in i duschen och tog en kalldusch, första gången på rätt länge faktiskt, men skönt!
Ursäkta mig nu, tror att myggan som flög in i min näsa är påväg ut...


Åt samma spyfluga, två gånger...



Hejhej :D Idag har jag haft riktigt jobbigt! Först gick jag hemifrån vid tio för att dela ut reklam och det tog riktigt lång tid, var klar vid ca 12.30. Sedan stack mamma och vincent till stranden i fyra timmar och efter det stack vi till stallet.
Fairy var riktigt trött idag och orkade inte ens fatta galopp, dessutom var hon riktigt störig och en gång när vi travade på långsidan gick hon så nära staketet så jag fick ett litet skrapsår på benet.. :( Hon brukar göra så när hon blir irriterad på en xD

Men sedan tänkte jag ta en liten galopp runt hagarna men Fairy började backa direkt och backade nästan in i elstaketet så jag fick damp och fick styra tbx henne flera gånger innan hon gick runt hörnet så man kom till vägen. Då gick vi bara några steg för jag var bara glad att jag hade fått min vilja igenom :) När jag ledde Fairy till hagen igen flög en fluga in i näsan på mig och massa myggor i min mun och i mitt hår...

Efter det blev det liten grillning med resten av stallvännerna och föräldrarna.
OCH efter det fick jag gå och dela ut resten av reklamen, var typ klar vid åtta!