Stolt Matte.






Jag är så stolt över Fairy idag! Hon gick så himla bra. Alltid annars när jag rider henne börjar hon testa mig och backa osv, men idag fick en kompis sitta på ryggen (en som inte är särkilt van vid hästar så hon bara satt utan tyglar ) och jag gick bredvid och styrde henne med mina kommandon. Det gick super för Fairy lyssnade på allt! En gång bara ville hon gå till andra sidan paddocken men hon efter ett tag gick hon till mig. I traven var hon jätte stolt när jag berömde henne. Vilken jädra bästig polle jag har!

I like...



Haha, ni måste erkänna att mormor & morfars pool är riktigt shyst!

Det är jätte fin utsikt ju! Tänk det när solen går upp, vackert va? Eller när stjärnorna lyser. Dunder bra ju! Och deras fina hus ligger precis bredvid. De har tur, för dessutom har de hel shysta grannar med en hel tokig och söt hund. Kan man ha det bättre?

 

Läst gegrafin nu då!

Nu har jag läst på till geografin till på måndag, ingen har väl glömt s 12-17? Sedan på fredag är det prov. Och jagf måste skriva lite på projektet om månen. Och jag ska upp "tidigt" imorgon eftersom jag ska till stallet och sammtidigt hinna se på MFF's match. Vinner de så har de stor chans att ta guld! Eller jag vet inte om det stämmer, är nämligen inte särkilt bra på fotboll.


Mitt i skiten

Mamma tvingade med mig till min lillebrors disco på hans dagis. Jag var den enda mellan 8-25. Det  var sådär men jobbigt när mamma tvingade mig att faktiskt göra saker också! Men där slog det mig, och bokstavligt- SLOG DET MIG, genom att en fågel sket mig i huvudet. Skit! Var ju det man kunde säga. Har duschat två gånger idag. Ush, första gången faktiskt en fågel skiter på mig, hoppas det är den sista. Men det ska väl betyda tur. Hoppas det för fågelns skull!

 

Vilken skitig dag kan man säga! Dessutom har jag försökt mobilblogga typ 100 gånger idag. Men det är något kommunikations problem. Någon som vet vad det beror på?


Stort sorry...



Ledsen att jag inte kunnat ladda upp. Det har varit så mycket nu när skolan har börjat också. I söndags hann jag inte blogga eftersom jag var på malmö festivalen och igår hann jag inte för att jag red på krf. Nu ska jag bli bättre på att blogga!


Trickträning




Jag håller på lite grann med trickträning med Fairy och hon svarar på det jätte bra. Idag ska jag få henne att bli duktigare på att ta upp hovarna, vara lugn på ridbanan & inte tigga. Hon är jätte duktig.

Ifall du har tråkigt...



Den röda knappen är inget virus så det är bara att trycka, om du vågar ;)
Hittad här! Men den finns även på www.i-am-bored.com :)

Naken


Dagens outfit är absolut inte speciell, bara den där koftan ifrån GANT...
Men eftersom att jag inte vet vad man kan köpa den så säger vi att den inte finns.
& linnet då? Hmm.. Minns inte det häller. Men iallafall är haslbandet ifrån George Jensen.

Alltså allt jag har på mig idag är bara ett halsband! Får försöka att inte synas på stallet idag...

Äter banan...



Ska till stallet om några timmar. Tänker rida lite hårdare idag än igår. Nu börjar ridningen på allvar som ni förstår.

Parken Zoo




Fairy



Bilden vill inte bli som den snygga jag redigerade den till :/ Skit.
Men jaja, jag fick mikael som lärare! Vem fick ni? Frågan är till er i min skola haha.

$£!m&#!!!!

Skit, jag tror jag har glömt min överförare till kameran hos mormor... Men den kanske ligger hos laddaren. Var den nu är. Jaja, jag hade jätte fina bilder på min Fairy från idag men jag hittar ju inte laddaren så... Men jag har iallafall en massa videoklipp :) !

Edit: Hittade den nu!


Ni förstår inte...



Gråter när jag ser den här bilden... Ni kan aldrig någonsin förstå hur det känns. Gråter varje kväll. Även fastän det gått en tid nu. Det går inte en dag, en natt eller en minut utan att jag tänker på henne. Och varje gång gör det ont i mig. Det gör ont, av att tänka på all lycka all glädje som jag och Flisan delar tillsammans. Det finns de som säger " inte kan du älska ditt djur mer än en familjemedlem ". De förstår inte, ett djur man älskar riktigt mycket, såklart att det är en familje medlem. Och de som har förlorat en hund, en katt eller vad det nu är, inte ens de förstår. När Flisan var ett halvår träffade jag henne. När jag kom hem ifrån BB. Sedan jag var bebis har jag sett de små vita tassarna, de svarta öronen, det becha huvudet och den rosa nosen. Och att jag nu plötsligt när jag är 13 år måste börja lära mig att klara mig utan det, är det svårt. Jag ser henne hela tiden i lägenheten, för det tar tid att vänja sig. Redan när Flisan levde kunde jag gråta mig till söms, fast då med henne i famnen. Och jag tänkte på hur livet skulle gå utan henne. Jag trodde att det skulle kännas hemskt. Men jag hade fel, för känslan att förlora den man älskar av hela sitt hjärta är inte hemsk. Den känslan är så fruktansvärd att det inte går att beskriva.
Jag saknar dig Flisan... Jag längtar tills vi två ses igen


Fairy & jag & Fredda idag


Videoklipp med mig och fredda påväg till Fairy. Väldigt dåligt för kunde inte redigera på datorn haha... Därför är det lite freaky.

Fairy...♥

Idag när vi skulle hämta Fairy körde vi och hämtade släpet. Det gick bra, och vi hade "anlitat" en av min pappas kompisar att köra eftersom att mamma var rädd. Det gick bra, för han är ju van och har lastbils-körkort. Men sedan skulle hon i också... Och det var ju andra grejor. Hon satte sig hela tiden ner på rumpan (kanske ska börja trickträna lite?) och det slutade med att min pappas hästovana kompis fick bära in henne. Under första försöket tyckte Fairy att det var lite läskigt, de som bar henne hann precis undan innan hon ställde sig och bajsade. Men hon är i stallet nu, men precis när hon kom dit var det tufft! Näsborrarna fladdrade och hon var väldigt stimmig. Hoppas det blir bättre imorgon. Kommer dit i övermorgon också ju! Och i de närmast ca 300 dagarna... Haha!♥

Ändring♥: Jag kommer snart att göra en ny design med mig och Fairy på, mer hästig och väldigt proffesionell

-haha-

Men fredda? Gör dig iordning för att behöva stå bakom kameran den här gången, och snälla... Låt bilderna bli bra ! :D


Rolig reklamering!

Om reklam alltid var så här kul hade jag inte haft några problem med långa reklam pauser under en spännande film... Nä där tog jag i lite.

McDonalds Column Advertisement
På Mac Donalds serverar vi även tak!

Ice Age Column Advertisement
Men nu finns det ju Ice Age 3 också!

Sci-Fi Channel Column Advertisement
Den var cool, erkänn? :)

Global Coalition for Peace Column Advertisement
För fred, det som åker iväg, kommer tillbaka. ♥


Borta bra...

Men hemma bäst!

Imorgon hämtar man Fairy !


Gud, vad jag är stel i käken! Hallå, le lite? Du har ju det roligast där!


Kommer tbx imorgon

Imorgon är jag tillbaka hemma i malmö :) Förhoppningsvis runt 17.00 !



Trodde ALDRIG jag skulle säga detta. Men jag längtar tills i vinter...
Bara för att jag har den snyggaste jackan som kommer v.34!

I am so sorry



Att jag inte har varit inne och bloggat. Det är för att jag är hos mormor & morfar.
Lycka till imorgon Fredda, och till er alla. JAG HAR NAMNSDAG IMORGON.

Haha sitter och tittar på en massa scener ...

dsc05137 (MMS)

Haha sitter och tittar på en massa scener ifrån harry potter. Älskar den filmen. Och börjar bli lite undrande om jag tycker om taylor eller robert...


HAHAHAHAHAH (Foki)

Videon talar för sig själv, ni MÅSTE se den.


Jag vill bo i en svamp

Annars får jag kramp.
Här är fler bilder ifrån igår, det kommer bli mycket bilder ifrån den här dagen i framtiden också, för jag har så många som blev bra! Hoppas ni också tycker det. Jag tycker att ni ska kommentera om vilken av alla bilder jag lagt upp som ni tycker är bäst. Sätt igång nu då!




Ducky Duck



Igår åkte jag trampbåt med mamma & vincent. Vi åkte mot strömmen, så det var jätte jobbigt. Särkilt med jobbiga vincent nr 1. Och, btw bilderna med ebba blev ju helt random så ni vet. Jag gör en snyggare ihop sättning imorgon. Så ni får hålla utkik. I början med trampbåten var det en mamma annka som jagade oss med sina ungar, när de inte fick något började mamman hoppa in i båten. Så de fick 3 digestiven. Senare så följde en anka efter oss. Den följde oss genom halva kanalen! Alltså i en helt timme! Vi döpte honom till Nicke, eftersom att han verkade så nyfiken. Om det nu var en han, vilket jag faktiskt inte tror...




Cry me a river


Canon eos 450d som vanligt :)

Jag fotade ebba idag. Tänkte det som lite Cinderella story. Ebba var jätte duktig, fast hon skrattade och log hela tiden när hon skulle vara ledsen. Men det gick bra tillslut, och vi fick några bra bilder.

Hoppas ni gillar bilderna. De är faktiskt helt oredigerade, orkade inte ni vet ;)
Men jag kunde inte bestämma mig om vilka av bilderna jag skulle ta, så jag bara tog några. Kunde inte bestämma mig... Ledsen.

 








Vad man gör när man har tråkigt


Jo, man spelar bloons tower defence 4! Mohaha! Jag har vunnit ett par gånger nu. Det är super kul när man kommer upp i att det är lite fler ballonger. Men i början sitter man och trycker på FAST FORWARD i ett tag haha. Ni hittar spelet här!

Katt(i)toa



När jag kom hem igår
berättade mamma att Smilla hade gått och balanserat på toan som hon nästan alltid gör. Denna gången hade hon glidit och hamnat ner med rumpan. Mamma såg henne när hon kom ut från toan. Mamma trodde först att hon hade gjorde illa sig för hon haltade lite. Men sedan såg hon att Smilla var blöt på rumpan, bakbenen och hela svansen. Lilla sötnos!

Ariel & Fredda


Fredda & Ariels hoppförsök :)

..sitter i ett träd. Och de pussas med mulen där!
Jag såg bara några glimtar av Fairy men det var super kul. Jag fotade Fredda och Ariel och de passade jätte bra tillsammans. Freddas mamma skrev på kontrakt och nu är det bara för henne att skriva på kontraktet för stallet. Sedan är allt fixat! Wieee! Bara att hämta hästarna nu då.


Fenix Park

Idag ska jag till fenix park med Fredda! Hon ska provrida Ariel. Hoppas att det passar tillsammans!


Hoppas vi träffar Sandra! Fredda sa att hon skulle vara där denna veckan.

Stallplats

Jag har varit och tittat på stall idag. Det var jätte fint! Vi skrev på kontrakt direkt såklart. Fredda ska skriva på kontraktet imorgon eftermiddag. För på förmiddagen ska vi till Fenix Park eftersom att Fredda ska provrida Ariel. Hoppas verkligen att de passar ihop! Det ska bli kul att träffa ledarna igen på fenix park, och såklart så ska det bli kul att träffa Far Away. Men men, stallet är iallafall perfekt! Det har en underbar utemiljö.


Kyrkan ligger bara en bit ifrån stallet.

Det är problem med bilduppladdaren. Det funkar inte, så jag fick använda en ifrån google. & det är därför det inte varit några inlägg idag. Datorn börjar hacka direkt när jag försöker ladda upp.

Hem Klickat

Jag har klickat hem lite ifrån HM. Sånt som inte finns i butik än, då är man först sen! Men de kommer inte förrän vecka 34 eftersom att det är vinterkläder med och så.


Dessa skorna! Satsar fortfarande på Uggs för de är så fina


Texten stämde så jag var tvungen att ha den!



Och en jacka att ha i vinter.

Allt ifrån HM !


Måste ha!

Länge sedan jag berättade om mina måsten, så här kommer sakerna jag vill ha!


Ångrade mig! Vill ha de fast i svarta istället ;) Klicka på bilderna för att få fram hemsidan










De vill jag ha! Men jag sparar just nu till hästen ju, och bara en tredjedel går åt andra saker :/ Så just nu har jag bara 115,50 kr ♥

Men man får väl börja i någon ände helt enkelt. Tänker börja med RedBird tröjorna!


Fler bilder

Här kommer fler bilder från när jag fotade Fredda. Temat var typ sött i det gråa. Och lite fe-tema, i skogen och så ni vet.