Ovanliga skor...

High Chair Shoes
Väldigt ovanliga...


Dessa skorna är inspirerade av moderna rullstolar. Vet inte riktigt om jag ser "rullstolsgrejen" i dem. De ser mer ut som de nya käpparna med tre kulor längst ner för att käppen inte ska förstöra ryggen. Men jag hoppas verkligen att de där kulorna inte rullar. Hot or Not?

När vi endå pratar om skor...

Wireframe Shoes
Vad tycks om dessa? Helt gjord i extra stark ståltråd. De ser lite läskiga ut, och de är nog inte helt fotvänliga... Är dessa Hot or not? Jag famlar lite mellan hot/not ... De ser rätt annorlunda och coola ut. Men jag tror att de gör ont.

 

14 Weird and Unusual Shoes


Annorlunda skor kan väl vara coolt, men inte när det går över gränsen...
Vad tycker ni?


Hemma!


Osminkade lilla jag...

Hemma nu igen, var hos Farfar och vi pratade lite om Italien. Jag spelade lite fotboll med vincent och han sprang i vattenspridaren. Det var jätte trevligt. Att jag ens använder ordet trevligt... Men men, kanske kommer fler bilder ifrån igår och lite så. Men jag vill också ha med en liten grej jag har hittat på nätet. Två hela inlägg till, orkar ni det? Uff, ni får stå ut!

Kyrkbilder




Canon Eos 450d TeleMacro objektiv

Bilderna är ifrån förrgår på begravningen. Begravningen var jätte fin och alla grät. Alla kom fram till mig & sa - vad stor du har blivit, nämen hej! Man fick bara le och se ut som om man visste vilka de var. Men det gjorde jag inte. Bilderna är inte redigerade så därför ser de kanske lite tråkiga ut, men jag tycker iallafall om dem!

Jageloo... why?




Jag & fredda igår

Jag ska inte vara så mycket hemma idag men iallafall så ska jag åka och kolla på en till stallplats imorgon! Jag har redan en stallplats men jag vill ha den bästa till Far Away. Så jag ska se om detta stallet är bättre på något sätt, då blir det den som gäller! Längtar tills när jag ska hämta Far Away, men för att vara ärlig så har jag ingen hästtransport. Hur fixar man det? Kanske kan låna ifrån stallet.


Foto med Fredda!



Det var super kul med Fredda, fastän det är grått ute så gick det! Bilderna blev riktigt fina och man ser knappt att det var mulet och nästan storm ute. Men, det skulle varit kul om det fångades på bild. Men det ville inte min kamera...




Begravning


Jag var på begravning igår, därför bloggade jag inte. Det var min farmors begravning, hon dog den 1 juli. Men nu till lite roligare grejer, jag vet inte vad jag ska göra, det regnar ute & är tråkigt. Men Fredda kanske kommer, det skulle vara kul. Det var ett tag sedan vi var hemma hos mig.


Sånt här är kul :)

 

 



Haha :)

Kawaii-tips

För alla er som gillar Kawaii & annat sött är detta en jätte bra sida!

Vit underkjol i tyll med svart rosett
Tryck på bilden så öppnas ett fönster med kawaiidesigns hemsida


Inte mycket gjort idag inte...


Den fick jag av Karin när jag fyllde 12!

Idag har jag:

  • Spelat Mario
  • Ätit
  • Sett på TV
  • Suttit lite vid datorn
  • Tagit ner juldekorationerna ifrån balkongen (folk glodde mycket!)
  • Skrämt Smilla på balkongen ♥ (hon bad om det!)

Veckans Playlist!



Ni verkade gilla den förra spellistan & här kommer en ny! Lite fler låtar denna gång.

obs! Bara för Spotify användare!

JAG FÅR HYRA!


Älskling, Fairy !

Far Away here I come! Jag får hyra henne, & jag slipper panta min kamera! Om jag inte fick råd skulle jag behöva panta den & sedan få tillbaka den efter någon månad. Men jag har pengarna nu. Det gäller bara att ha pengarna som behövs till stallplatsen. Men jag är lycklig! Hon kommer hit den 16 augusti :)


Vad tänker jag med?



Min lillebror skrek & paranoid som jag är tänkte jag "tänk så är det en mördare!". Eftersom jag var och tömde kattlådan (euuuu...) så var jag i badrummet. Jag tog det jag hittade & sprang ut till honom. Det visade sig att han bara hängde i fönsterkarmen ( 30 cm från marken ) och trodde att det var 5 meter ner haha :) Och vad höll jag i handen? Jo en barntandborste...


Minnen ...



Det kommer ta lång tid innan jag inte tänker på Fenix park. Det har typ varit allt jag gjort idag. Förutom att glömma mobilen på en guldbank. Duktigt. Sådan tur att man har bloggen som påminner! Jag tänkte göra ett mobiltinlägg, men så blev det ju inte :/

Fenix Park

Jag saknar verkligen allt & alla ifrån Fenix Park. Det är ett fantastiskt ridläger som man inte vill åka hem ifrån, aldrig helst. Dessutom så älskade jag min söta Far Away & Skrållan. Ni var helt fantastiska och som ni kämpade för att göra mig nöjd, men Skrållan kanske var lite mot mina förslag att hoppa över hindret. Men hon hoppade tillslut. Och jag blev mest tårögd av Far aways undrande blick när jag kramade om henne och grät, och hur jag kände att något tog emot när jag skulle gå. Det var lilla Far Away som hade bitit tag i min tröja. Hon är finast.






Kom hem idag

Jag kom hem tidigare idag, jag är helt förkrossad bilder kommer senare. Vill tillbaka till Fenix Park :(

Jag vann en plopp! Haha :) för mitt jag äg...

Jag vann en plopp! Haha :) för mitt jag ägde på en lek som hette bauta. Berättar mer när jag kommer hem... Imorgon.


Ett nytt föl har fötts

dsc05136 (MMS)

Ett nytt föl har fötts


Det hade rymt en ko och en kalv till hästh...

dsc05129 (MMS)

Det hade rymt en ko och en kalv till hästhagen. Hästarna blev galna och galopperade. Kalven tyckte det såg kul ut och gjorde likadant.


Fotade i hagen. Super kul. Skrållan är söt...

dsc05128 (MMS)

Fotade i hagen. Super kul. Skrållan är sötast!


Vi ska snart till lunch hagen. Skrållan äger!

dsc05127 (MMS)

Vi ska snart till lunch hagen. Skrållan äger!


Vi har nyss öppnat vår champagne! Vi har d...

dsc05126 (MMS)

Vi har nyss öppnat vår champagne! Vi har det bäst här på fenix!


Är på fenix nu. Den andra gruppen har uppv...

dsc05124 (MMS)

Är på fenix nu. Den andra gruppen har uppvisning.


Sist men inte minst


Bad Picture... Live with it

Detta är det sista inlägget innan jag åker till fenix
. Vill bara säga till er alla att ha det super bra! Även fast jag vet att jag kommer ha bäst, så får ni ha det kul ni också. Jag kommer blogga när jag är där och alla inlägg hamnar under resor! Glöm inte det, viktigt! Och bli inte sur för de dåliga mobil bilderna, det blir bättre när jag kommer hem. Ha det gött, nu går jag och lägger mig (tidigt, jag vet men jag ska upp tidigt också).

Imorgon smäller det!


Canon eos 450d

Om mindre än 24h åker jag till Fenix Park! Det ska bli superkul! Fast väderrapporten säger att det kommer blixtra... Skit. Det får gärna blixtra när man sitter i de mysiga stugorna men inte när man rider.


I am good


Canon Eos 450d EF-S 18-55 mm 1:3,5-5,6 IS

Har varit på foto humör idag. För mamma ville ha en ny profilbild på facebook. Vet inte när hon skaffade det. Men nu har hon det tydligen! Och jag är inget facebook proffs men bara för att jag har en blogg ska jag hjälpa henne med en massa. Hon vill ha layout på facebook. Går det ens att ha?


Veckans låtlista!



Tryck på bandet så kommer det upp några sköna låtar att lyssna på när jag är borta!

(bara för spotify användare)


Devilish

Dragon Backpack

Erkänn, ni vet inte vad det är till för. Men det ska jag säga! Det är en ryggsäck! Ryggsäcken är helt klart gjord för gothare. Tänk att ha den i skolan, man skulle helt klart sticka ut. Men tänk på flygplatsen... Där skulle det bli krångel. Helt gjord av läder!

 

Hot or not? Jag tycker not för den är helt klart inte min stil!


Fenixdesignen!

Fenix Park designen är uppe för jag kanske inte har tid senare.

Nu är allt jag behöver göra att hämta ryktsakerna hos fredda handla en skrapa & svamp.

Det är allt jag har kvar. Okej, köpa hästgodis också. Och stoppa i alla toalettartiklar & hårborste & smink &.... Jaja, det är en del saker kvar att göra. Vadå Freddis har inte ens börjat packa! Skäms på dig ! ♥

Alla fenixinlägg kommer hamna under resa. Kom ihåg det så ni inte börjar leta förgäves!

Vad tycks om designen?


Ritat ^^


Vad sur jag ser ut utan smink. Lika arg som teddymonstret Wraaaauuuuu!!!!!!!!!!!

Jag har haft så roligt att jag har ritat haha !!! Bara i blyerts. Jag hade nästan glömt bort så svart man blev på fingrarna. Men nu minns jag! Pst!! Smilla måste ju läsa min blogg, för när jag hade skrivit klart inlägget låg hon i mammas svarta väska. Denna gången i. Hon fick ju plats! Kanske tar med henne?


För er som undrar står det en massa läskiga saker i bakgrunden !


Denna gången menar jag det.

NU... Ska jag packa. Men titta vad jag hittade på min resväska!



Sådan tur att jag tänkt använda mammas mycket större! ♥ Tänk, nu åker jag snart... Ni får följa min blogg om vad som händer. Jag åker om 3 korta dagar ;o Men stackars de som är där nu... De vill ju ha 3 långa dagar!

PackaPacka



Canon Eos 450d f-4 ISO 400

Nu ska jag packa till ridlägret! Måste bara hälla ut allt ur mammas väska haha ^^ Men jag märker att ni går ner i besöksantal... Bara för att jag var med en kompis? Det var ju lågt ;/ Men jag saknar också era kommentarer! Fortsätt med dem!


Varit med kompis


Min kompis har sovt över här sedan igår så jag har ju inte bloggat så mycket. Men imorgon kommer mera inlägg!
På sommaren är det nästan meningen att man inte ska sitta vid datorn!


Hejsan, inte hunnit blogga idag. Men kansk...

dsc05123 (MMS)

Hejsan, inte hunnit blogga idag. Men kanske senare!


Morgontrött


(oredigerad) Canon Eos 450d ISO 200 f-5,6

Ni kanske vet att jag är morgontrött? När jag såg solen stiga upp i ... morse innan jag hade somnat. Då så förstod jag att jag skulle sova länge!

Är ni nattugglor eller morgonpigga?

Den ultimata kärlekssången

Libresse har en tävling om den ultimata kärlekslåten. Jag tycker Love song med Sara.

Killar får också vara med. Vilken tycker ni?


Ingen ny design


Dagens outfit ;)

Jag har ingen lust för en ny design utan istället gör jag bara en liten header till när jag ska iväg till fenix. Men kanske kommer en ny design nästa vecka? Det är bara att hålla utkik!

Suck Twilight

Detta är en film för alla som inte står ut med twilight, alltså inte för mig. Men det verkar kul :)



Tycker om det mesta faktiskt haha :)

Ps! kommentarsystemet funkar konstigt nog inte. Men få inte panik, förhoppningsvis funkar det om ett tag.

Bestämt!

Nu har jag bestämt mig för att jag ska ha med min systemkamera till ridlägret! Men eftersom jag inte har någon dator där blir det massa mobilinlägg. Hoppas ni kan nöja er med det!


Canon Eos 450d - standard objektiv

Ville också passa på att visa er denna bilden på mig, Tilda & Molly!


Grattis Elin :)

Jag skulle vilja gratta Elin, min förebild i alla dessa år ! Vad tossig jag låter haha ! Men idag firar Elin & Erik sin 4 års dag. Och det är inte allt för de har även förlovat sig idag!!!


Bilden är lånad av Elin/Nevnarien

 

En fet länk till henne :)

Och jag egentligen säga i detta inlägget att imorgon blir det en helt ny design. Och ingen vanlig header, utan en helhets design. Håll utkik!


Saknar dig så mycket..

Gud vad jag saknar dig Flisurr, Morrvea, Ludenben...



Du betyder så mycket, vill egentligen inte leva utan dig..

Diss!

Idag tänkte jag dissa något riktigt sugigt.

Vampire Diaries.

 

En blandning mellan True Blood och Twilight? Öhm, ja! Det är en riktigt tråkig copycat. Bara för att vampyrer börjar bli hett och de har så lite tid på sig att göra en egen vampyr serie kopierar de rakt av true blood och twilight. Det finns t.o.m avsnitt som är helt tagna av true blood. Bara det att de tagit bort några grejer för att de ska få plats med reklam. Två serier samtidigt, enough already! Började titta på det, men det var lite för töntigt för mig. Har sett några avsnitt på tv efter det… Men vissa saker är bara sån jävla rip-off. Hatar sånt. To lame for true fame! 


Inte ens några snygga killar i serien ;S Och alla bra skådespelare var väl redan tagna...

Dessutom de flesta som ser på det märker inte ens likheten med de andra serierna. Vilket visar vilken osmart publik de har, och sedan är de flesta helt tokiga i vampyrer. Jag menar inte att de är åh vampyr filmer jag älskar dem, utan jag menar att de är helt tokiga och tror de finns på riktigt och sånt, nu tänker ni väl knappast! Men senare när de som ser på det går och lägger sig så känner de ett behov av att kolla under sängen och i garderoben.

Jag förstår inte hur man kan gilla den där serien. Den är ju helt ... hittar inget ord för så dålig den är!

Fjuhh, nu fick jag av mig det. Vampire Diaries, ni har nu blivit dissade av Shumpizen.

Edit: Jag vill bara påpeka för mina läsare att böckerna & TV-serierna inte så värst lika. Och att serierna är grundade på de nya böckerna som trycktes efter True Blood och Twilight.

Så länge vi båda andas


Canon Eos 450d... Nä jag bara skojjar x) Tagen med vanliga camen.

Varje natt sätter jag mig och lyssnar på "så länge vi båda andas". Nu är Nessie född. Men jag stör mig på att de utalar Renesme <------- sådär. Och inte engelskt! Och att de sa bäsh, istället för besh. Var nästan värst!

Säger ni bäsh eller besh? ( färgen )


Uff,!

Det blir inte som jag vill...



Det vill inte bli rätt... Men jag har bestämt mig för att fixa resten senare.
jag blir för irriterad. Har så mycket att ändra... :/

ÄNDRINGAR PÅGÅR

OM NI UNDRAR VARFÖR DESIGNEN ÄR ETT MESS SÅ ÄR DET FÖR JAG HÅLLER PÅ OCH ÄNDRAR.!!!


Bloggtrafik

Det finns en sida som heter Bloggtrafik <---- Länkad ;D där du kan gå in om vill ha fler besökare. Jag använde det en dag. Det var rätt så bra, men nu orkar jag inte längre haha :) Men om ni går in där anmäler ni er bara ochh sedan trycker ni på samla poäng, då kommer ni att hamna på en massa bloggar! Inget mer, ni behöver bara titta på någon blogg i några sekunder. Anmäl er här :D 

Bloggtrafik

Fyller din hemsida med trafik!


Varit på stan.

Idag var jag på stan och köpte den här!

 

Nyckelring med fem knappar och lika många klassiska situationsljud! Är garanterat rolig i en obegränsad mängd situationer. Avsluta din perfekta punchline med en övertygande trumvirvel och liva upp med en klassisk wah-wah-wah-wah när du missar bussen.

Super kul! Den finns på teknikmagasinet och kostar 69 :-

Herregud


Canon Eos 450d ISO 100 f.4,6 - Standard objektiv

Jag gick och la mig vid 12 igår men jag kunde verkligen inte sova! Jag somnade vid 7. Kul va? - Nä inte ett dugg. Uff, det var för att jag lyssnade på den sista twilight &  det var det som fick mig att stanna vaken. När jag låg där och inte sov så tänkte jag på att jag bara har sovt (sovit?) i min egen säng 5 nätter på hela sommarlovet. Men egentligen fyra för jag sov i en saccosäck i natt. Men det gälls väl inte?

Trött



Är det okej att vara trött när man gjort absolut ingenting?
 Jag har bara tecknat lite och läst lite. & bloggat lite då. Men inget av det räknas, för sånt är kul. Tänkte nyss på en sak... Gud vad varm jag blir och det är pågrund av mitt hår. Kanske rakar av det imorgon. Just det. Nu kom jag på att jag har städat mitt rum idag. Jamen då är det mysteriet löst. Chiaoo


Jag skissade min verition av Victorias brudklänning.
Min var klart snyggast. Scannar in den imorgon!

Vovven

Det var en söt "kommentator" som ville se en bild på lille Molly,

hunden som gav mig såren på benet haha :) ♥


Visst är hon söt? Hon är bara 2 månader yngre än Smilla och minst lika busig!


Farmor...

Jag har inte skrivit något om detta för det har gjort ont att bara tänka på det. Men jag tycker att jag borde skriva det för det är min farmor och bloggen handlar delvis om mitt liv. Min farmor har dött, hon som var en fantastisk människa, rättelse hon är en fantastisk människa. Jag älskar dig farmor, och det har jag alltid gjort ochkommer alltid att göra. Här är en text om henne ifrån expressen.

MALMÖ. TV-profilen Bo Hagströms hustru, journalisten Maria Ståhlnacke är död. Hon dog med sin man vid sin sida. Han höll hennes hand. - Hon var en så levande människa, säger Bo Hagström, 62, mest känd för sina program "Solens mat". - Nu är det så tomt och gör så jävla ont.

Maria Ståhlnacke arbetade som journalist i nästan hela sitt liv, men började som narkotikakurator på fängelset Långholmen, där hon slogs för att fångarna skulle få ett drägligt liv. Hon bjöd in politiker och beslutsfattare för att de skulle få veta mer om fångarnas tillvaro, och hon startade KRUM, Riksförbundet för kriminalvårdens humanisering.
- Hon var mycket aktiv, gick med hela sitt hjärta och all sin kraft in i alla sina olika projekt. De var många, säger Bo. Tomrummet efter henne blir gigantiskt.
"Det är så smärtsamt"

 

Maria Ståhlnacke.

Bo är fortfarande tagen och vet att det kommer att ta lång tid att hämta sig.
- Det är så smärtsamt, men sorgen måste få ta tid.
Han blev förälskad i Maria på 1970-talet, tyckte hon var enormt vacker, de var kollegor. De blev mer och mer vänner och kände att de var själsfränder.
De gifte sig 1981. Den tionde juli skulle de ha firat sin 29:e bröllopsdag. År som de levt tätt, tätt tillsammans. Delat arbete och vardag, glädje, sorg, motstånd och bekymmer.
- Vi kunde prata om allt. Timmar och dygn i sträck. När jag sa något hade Maria alltid invändningar - det var jobbigt, men otroligt givande.
Upptäckte matintresset

Så bestämde de sig för att göra något nytt, sålde sina ägodelar, sa upp sig från sina jobb och åkte till Spanien för göra kommersiell radio.
Bosse upptäckte sitt matintresse och Spanientiden blev en tid då de både hade en restaurang, 12 anställda och mitt i restaurangen - en radiostudio.
- Det vi gjorde var nytt och spännande, säger han.
De återvände efter tio år till Sverige och började båda på SVT.
Hjälpt de svaga

Bosse med sina matprogram och Maria fortsatte sina granskande reportage, hon gjorde magasin och vek inte en tum från de svagas sida. Blev en trendsättare och fick pris för sitt journalistiska engagemang. Otaliga är dem hon har hjälpt genom sina artiklar och sina reportage.
- Hon kunde ha fortsatt hur länge som helst, hennes idéer tog aldrig slut, säger Bo.
Men sjukdomen, cancer, tvingade henne att slå av på takten. Hon besegrade den tre gånger, men för ett och ett halvt år sedan tog den tag i hennes lungor - och hon hade inte en chans.
- Hon dog alldeles för ung, säger Bo med förtvivlan.
"Finns alltid kvar"

Nu när det hade börjat gå så bra för honom och hans böcker skulle de slå av på takten båda och leva ett långt härligt liv tillsammans.
Men det blev inte så.
I torsdags dog Maria 71 år gammal.
- Den vackraste sommardagen lämnade hon oss, säger Bo, men hos mig finns hon alltid kvar.


Tipset för otåliga.

Istället för att vänta på en regnig dag, för när den väl kommer kan du vara trött och vem orkar dra med sig all sin kamerautrustning och sätta sig på knä i det våta gräset?
Så kan du ha med en liten sprayflaska med vatten i. Det kan vara smart att ha med två eftersom att man kanske vill ha effekten i bakrunden också.
Ingen kommer märka att du inte väntat på regnet.
Prova det en gång, du kommer älska det!







Det bra är att du dessutom kan få vattnet som du vill!
Jag använder själv nästan alltid detta! För vem vill hoppas på regn?


Vill bara påpeka att bilderna inte är det minsta redigerade
och att det är förbjudet att ta mina bilder !
Men när det var sagt så, vad tycks? Och har ni använt tipset så får ni gärna skicka en länk till bilderna så jag får se era fina bilder!


Hej Sötisar! Vet ni att jag är på stranden...

dsc05110 (MMS)

Hej Sötisar! Vet ni att jag är på stranden? Men iallafall så ehm... JAG BEHÖVER EN TUR TILL BIKBOK!


Fotosjuka



Visst är bilden fin? Det tycker jag iallafall! Jag är helt tokig! Den är fotad med fel vitbalans, glödlampa. I strålande sol, och detta blev resultatet! Jag kan inte förstå det! Bilden blev enligt mig otrolig.
Just nu snurrar det kameror runt mitt huvud, (det kom jag på nyss pågrund av huvudvärken) men så går det när man fotar rätt mot solen...

Hemma sötis :)

Hemma sötis :) -------------------------- HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH, detta skulle jag skicka till min pojkvän men jag tryckte fel och det hamnade här istället! OMG!!!!!!! *rullar runt och skrattar på golvet*


Hemma! Nu får ni lusläsa mina inlägg igen....

dsc05108 (MMS)

Hemma! Nu får ni lusläsa mina inlägg igen. :) 3 varje dag, minst.


Hejsan, sitter just nu på väg till ett sho...

dsc05105 (MMS)

Hejsan, sitter just nu på väg till ett shoppingställe!