Lunch nu!

Nu har jag lunch och ska snart ha gympa :) Hoppas jag inte dör(det hoppas jag verkligen!).



Bara för att mina läsare är bäst fick ni en liten grej jag gjorde för något år sedan!

Trött mamma


(ledsen för mitt dåliga uppdaterande!)

Idag när jag skulle läsa engelska för min mamma var hon rätt trött och hon är sjuk så hon låg med en handduk över huvudet. När jag hade läst klart kapitlet sa jag "såpp klart". Men mamma svarade inte så jag gick ut i köket en stund och pratade med pappa. Sedan gick jag in till mamma igen och väckte henne och frågade om hon lyssnat. Då sa hon "ja visst!" då sa jag " Vad handlade det om då?" Då svarade hon "Men du läste ju bara en mening!"

Stackars mamma, hon är tydligen trött idag.


Ingen bloggning...

Igår bloggade inte jag! Hemskt! Det var eftersom att direkt efter skolan igår flög jag iväg med cykeln till mobilia och tog bussen därifrån. Sedan stannade jag i stallet och kom hem vid halv nio ungefär. Men det var riktigt kul och vi körde lite dressyr, Fairy förstod inget när jag försökte ställa henne... Men det överlever jag! Men nu är jag sur eftersom att det är soligt idag... Och det är Fairys vilodag plus att jag inte kommer till stallet idag. Blir det inte fint väder imorgon vet jag inte vem, men någon kommer jag mörda!



Fredda och Ariel får komma in här lite grann :)

 

 


Stallet

Idag i stallet tränade jag först med fairy. Hon kan backa nu med att man bara vickar lite med fingret! Super duktig ju. Sedan red jag barbacka runt hagarna eftersom det regnade så mycket. Så jag orkade inte sadla, men när vi kom till den sträcken där vi brukar galoppera och jag hade tänk trava, då blev det riktigt snabbt eftersom att Fairy nog trodde att det var galopp eftersom att jag satt ner i traven. Hon tänker då mycket min sötis.


Morgondagens outfit



Detta blir nog morgondagens outfit. Fast jag ska inte ha ballongerns knutna runt benen. Om det inte var någon som gillade den biten såklart haha! Tröjan är ifrån Thailand och sedan har jag tights ifrån HM och sönderklippta strumpbyxor.


Men här är en flummbild... Lyckad haha.


Avsvimmad...

Hittade nyss en sida med världens sötaste kläder. Jag måste få en klänning därifrån!



Och det finns tusen till att välja på! Måste ha!

Sidan är här!

Ps, jag tyckte det blev lite för mycket hästar så jag la in ett sånt här inlägg också!
Men vill ni läsa mer om hästar kolla HÄR!


Dumma dator



Humm,, datorn vill inte lägga upp det här. Hoppas det funkar nu.

Ska snart till stallet med Fairy! Är sjuk men det stoppar mig bara ifrån skolan (haha)

uff, så mycket saker att tänka på och bestämma nu.

JÄVLA SKIT

Jag har nyss gjort min design lite snyggare men det går inte att ladda upp bilder här på blogg.se . Vilka stördosar har gjort såhär!?

NY DESIGN!



Äntligen kom det en ny design, hoppas ni tycker om den. Mycket hästig såklart!

Mysig dag



Det har varit en fin dag! Men jag orkar inte skriva så mycket justnu så ni får nöja er med två bilder som Maiken tog idag :D



Bevaka eller bli vän med mig på bilddakboken jag heter Horsetale!

Öronvax (Y'


Smilla vet att det finns monster under sängen, så hon är alltid på sin vakt.

Idag regnade det mycket... Fairy tyckte inte det var kul, särkilt inte när jag var tvungen att klippa bort hennes öronhår med en massa öronvax på.

That's my fancy life!

Men herregud Alliansen.

Alliansen säger bara saker som vi vill höra, men det finns ingen plan på hur det ska gå till eftersom att det är omöjligt. Ibland får man höja skatterna för att få resten att fungera. Om alla i sverige får lite mindre pengar så kommer ju alla priser på allt också sänkas så inget speciellt händer bara att vi får lite mer pengar att lägga på välfärden. Vi behöver inte fler skattesänkningar, vi behöver fler jobb, fler boenden och fler lärare. Det är det alliansen inte förstår. Ibland blir jag så sjukt irriterad på att folk inte ser det och förstår att man kan inte ha kakan och äta den.

Och du Reihnfeldt jag säger som Mona Sahlin: En lögn är en lögn, även om man skriker ut den.

Riktigt bra sagt faktiskt Mona!

Polisen

Att polisen stoppar folk som kör för fort är jätte bra, det är ju viktigt att de säger till fortkörarna! Men jag tycker att de borde göra det på fler ställen oftara. Dessutom borde de ha en koll med cykel hjälm oftare också, jag använder hjälm. Och det är självklart jag har hjälm eftersom att jag skulle aldrig rida utan hjälm, och det kan ibland vara ännu farligare i trafiken. Tro mig, har du hjälmen på det är då oftast inga olyckor händer. Ta inga chanser, det är ditt liv du har i potten. Du kan inte lita på fifty fifty, tänk den dagen det händer. Jag tänker använda hjälm när jag är över 15 år också. Folk säger att det är coolt att våga säga att man använder cykelhjälm, men tänk på innan, då var det coola att bryta mot lagen och inte ha hjälm. Kan inte alla byta tillbaka nu? De som inte använder cykelhjälm de är rent ut sagt dumma, osmarta och de vågar inte stå ut. Ocoolt.
Det kommer säkert ett helt inlägg om cykelhjälmar senare. Men inte idag

Här är en jätte bra tanke när det gäller fortkörning, de har målat en 3D bild som ser ut som ett barn som jagar en boll. 

3D Illusion Speed Bump

 

Traffic Control with 3D Illusions

Vad tycker ni om cykelhjälmar & fortkörning?

Ps! Nästa onsdag blir det nog en ny header!


Frooooost




Tro mig, det kan vara kallt på morgonen i stallet!

Fairy var bäst idag. Hon lyssnade så bra och hon var så kul att rida! Först travade vi runt lite grann men sedan tränade vi på motivationen, det gick rätt bra. Sedan gallopperade vi bredvid alla hagarna, Fairy blev riktigt pepp och det var super kul. Tränade lite NH också medans jag borstade henne i hagen. Hon lyssnar typ bäst nu!

Önskelista

Såhär ser min önskelista ut för i jul.


Benskydd


Ländtäcke


En öradluva

 
Bjällerset (även om Fairy bara komme bli rädd för sig själv)


SOCKERKAKOR :O



Kor som dansar salsa!

Så här såg min och Majkens koneversation ut ikväll !



Hoppas ni får lika roligt som oss!


Du är fantastisk





Jag har tur som har det här stallet. Det är helt fantastiskt! Och Fairy med, hur mycket hon än bråkar och försöker få sin vilja igenom känner man vilken fantastiskt häst hon är. Hur åsning hon än kan bli när hon ska gå ifrån hagarna och bara ska äta gräs hela tiden. Jag fattar inte att hon lyssnar på mig så bra i hagen. När jag kallar på henne ber henne att trava och allt. Men det är synd att hon inte är lika motiverad när vi rider på ridbanan. Men då har vi något att öva på.

Sjuk idag. Jag har dragit på mig en hemsk förkylning och hosta! Så det blev ingen skola idag eftersom att jag hade feber också. Att vara snorig är det värsta jag vet. Men nu ska väl jag gå och snyta mig antar jag!


Politik :)

Jag är väldigt intresserad av politik. Jag hoppas på de rödgröna, helst Miljö Partiet. Men det lär ju ta ett tag tills de får styra :)


Daddy!

Har inte hittat någon bild på Fairys mamma men hon ser EXAKT ut som Fairy (, har sett henne ). Men hennes pappa är tydligen en prisvinnare i champion och allt! Och han är väldigt fin.

Twyford Cola

Let's dance

Nu ska jag dansa! Tre timmar idag. Fast egentligen är det en dans jag inte vill gå på men mamma tvingar mig. Men endå. Jag har fått mina saker ifrån H&M och Stadium. Men mitt linne ska tydligen inte komma förrens i oktober! Dåligt H&M, dåligt!