Brunett blir blondin .

Haha ,, idag är dagen då Shumpizen blir blondiin <3 Kommer bilder efter färgningen , men innan det tänker jag ta och göra en ny header .. Bakgrunden blir nog the same ... Eller så gör jag den helt grå...
Äsh , jag går över den bron när jag kommer dit ^^

Pumpa o vattenkoppor



Ledsen att jag inte har lagt in något , men det var ett rejält ös här ^^ Nämen , var det var jag , bella , bellas mamma katja , min mamma , min lillebror och min pappa.. Det ända "öset" var nog när min lillebror kliade på sina vattenkoppor... ush , han har typ fått 10 ggr fler än vad jag fick .. Tror jag fick ca 7 st ... Hans kan jag inte änns räkna och jag tror att han har 7 st bakom örat , och han har två st öron ... Så det blir fjorton redan där XD Men iaf så har vi ätit ( jag fick fotodamp på vinet med ljuset i bakgrunden så glömde nästan bort när bella skulle gå )och sett på en sån film om ett hus som äter folk och en stackars liten hundvalp... :'/ Poor little puppy... Japp , klockan är mycket men iaf så blir det halloweenshopping imorgon på Vellinge Blomman . Pussisar , det kommer någon vin bild här nere ifrån idag.







Kalendertävling



Halloj allihopa ^^ Ska göra en liten tävling ! Så jag vill att alla addar min msn : [email protected]  och skickar in höst/vinter bilder .. Jag ska nämligen göra en liten dagar tills vi slutar skolan kalender .. Just nu är det ca 52 dagar tills vi slutar ,, så när det bara är 30 dagar kvar tänkte jag starta den här kalendern , men saken är att den går ända till 24 december även känd som julafton XD Den som hamnar på den 24 december vinner att få en liten julklapp ifrån meii ^^ Alltså ganska hemligt! men starta iaf nu att skicka in era höst/vinter bilder ! Så fina som möjligt, fast jag tvekar nt på att de kommer bli överfina <3 Men iaf , lycka till . Och en sak till. När ni addar min e-post så räknar jag det som att ni tänker skicka in ett bidrag ^^ Och ifall ni ska vara med måste ni lägga upp mig som länka. Då länkar ni http://shumpizen.blogg.se . Om ni har blogg då gör ni det genom att gå in på arkiv sedan tittar ni där uppe och klickar på länk , där skriver ni in http://shumpizen.blogg.se ^^  Men ni som inte har blogg kan lägga in den via bdb , facebook elr vad ni nu har. Bara ni gör lite reklam för lilla mig ^^ Och var inte rädda ifall ni inte känner mig i IRL , då skickar jag bara paketet till din address :] Och alla som skickar in bilder och blir en av de 34 personerna som får sin bild upplagd blir reklamerade på bloggen eftersom att eran bild kommer upp :) Love ya readers :] Tappa inte greppet om min blogg .. Älskar er <3

Älskar er mina läsare<3

You called me a bitch ,, like it was a bad thing ..

Oj oj , jag älskar er mina läsare ,, barah så fucking mkt ! Igår hade jag 11 besökare idag 44 ..Jag vet att det låter lite , men ändå startade bloggen för 1 vecka sedan XD Men iaf , tog en massa bilder idag med systemkameran , men skit ... Den fick slut på batteri och jag hittar inte min batteriladdare ... skiiiiiit .. ( tänkte skriva ett annat fulare ord men vill vara ett bra föredömme XD )  Iaf så ska jag ta och kolla på lite andra saker , lite rolig konst och sånt.. Fast en sak behöver ni veta , att eftersom att jag inte hittade min system kamera gav jag mig på en vanlig digitalkamera ,, så här gick det ...

1 Det första jag gör är att smyga ut till vardagsrummet och lägger händerna om mammas digitalkamera
2 Det andra jag gör är att leta efter On knappen * hur fan sätter man på den här saken *
3 Det tredje jag gör är att efter att ha läst manualen trehundratjugioelva gånger ser att man ska trycka på Power
4
Det fjärde jag gör är att när jag väl fått på den ser att batteriet även är slut på den ..

 

Jaupp , nu vet alla att det heter power på digitalkamera ,, fast alla visste väl redan det .. Förutom jag .. * fingrar på den urladdade digitalkameran * Men förutom att få reda på hur gammeldags jag är har jag också tittat på lite morphing , och är ganska imponerad faktiskt ..



shumpizen V labellalicious



Hjälpte Bella med hur man ska lägga upp sån bild på bloggen ^^ Visst blev det snyggt?
Men iaf , snart ska man börja tjäna pengarna på bloggen och då får man nog snart råd med ett par nya skor på www.melba.se ,, skorknarkar där.. Men iaf , då får ni lova maii att hjälpa mig genom att klicka på reklamen ... Men inte förräns det är klart dåe.. Men iaf. Idag åkte man till stallet skötte billy sedan åkte man hem och var meh bella :] Hons ka sova här idaaaaauu <3 Men iaf XD Sedan så bara tappade man min sån sminkrengöringsgrejs och ploppen åkte av och bara boooing rak upp på min näsa , man bara hur faen kunde den studsa dit ? Skulle vilja lägga upp en redigerad bild av deh , men pallar nt göra deh nu .. Ganska sent :/ Jaupp men ses gullungar.. Glöm inte kommentera och mina läsare , snälla håll kvar i meii , går jag och lägger mig tidigt kommer det ju barah bättre bilder imorgon ^^,


Shoeholic

Har suttit och knarkat skor på melba.se nu i flera dagar men de är såå dyra o.o  Men iaf avuundsjuk , Fredda har fått 2000:- kronor på Scorett , jag avis !!! Som fan också .. Men iaf , lägger ut några bilder på mina favorit skor där.



Fina , kostar 499 :- tror jag att det var

 
Fina kostade osså bara 499:-

 
Denna byxdräkten tyckte jag osså såg söt ut ^^


Tjejdag ^^

När jag har fått min månadspeng , alltså om 1-2 v ungefär tänkte jag ha en tjej kväll med flickorna ^^ Men innan dess måste jag ha köpt mina nya klackar ifrån www.melba.se !!! Kolla in där , väldigt snygga skor. Vilka vill komma och shoppa ? Det kommer bli shopping med shoppingbags tills armarna värker. Vilka känner för att komma?

Medvetslös cyklist

Allihopa , här kommer en,.. Vad ska man kalla det? Deh var ju inte speciellt roligt ... Det var inte så läskigt häller... Fast lite läskigt var de väl... Men iaf , jag skulle cykla hem. Mina sånna pedaler dampade och det såg ut och kändes som om en av dem skulle låssna , så jag typ glodde på pedalerna hela tiden. Sedan såg jag , ni vet den saken som är snurrig ... den som sitter fast i pedalerna . Jamen sedan kollade jag snabbt fram .. Och PANG ! Jag slog rakt in i en bil. Just nu ligger jag på sjukhus och det som jag sa nyss är nästan det ända jag minns. Jag minns ingenting ifrån idag. Jag minns absolut ingenting ifrån idag bara det som jag skrev och jag är lite vimsig... Skoja XD Där blev ni lite rädda?! Men iaf , jag körde rakt in i en bil och typ slog i armen XD Asså typ cykeln slog runt ... :O ,,, Sedan blev jag så rädd så jag struntade i att fixa till cykelstyret så jag cyklade hel snabbt därifrån! Jamen nu iaf vill jag vah med någon.

Dimanche ^^

Dagen idag blev med Linn , för vi sov över igår ^^ Vi typ busringde halva världen och sa att de var med i efterlyst! haha , linnea barah - Jag vet inget . Vi bah - Du ljuger ^^ Sedan la hon på. As ballt ! Nu sitter man här i knät på Elif bredvid Linn och har nt ätit än .. Men iaf , har du inte sett min och elifs blogg ? Gå då in på http://crazyfriendship.blogg.se ! Här kommer lite bilder ifrån dagen.


 





Glöm nt bort att alla bilderna är copyrightskyddade och det blir storaaaaa summor böter ifall du tar dem eller ändrar dem.


Svart vitt men lite i färg ^^

Yeeey, min första guide! Här är det hur du gör de här bilderna jag brukar göra som t.ex  och några har frågat hur man gör och pallar inte förklara en gång för alla , så här kommer min lilla guide som är väldigt enkel att följa ^^

1 gå in på photoshop , ( vilken som helst fast helst CS . ) Sedan tar du en bild du vill använda. ( Det är lättast att ha något med grått , svart elr vit bredvid det du ska ha i färg , ifall att du skulle måla utanför.

2 gå in på layer-dublicate layer ( dubblisera lagret på svenska )  

3 nu ska du göra det lagret du är inne på , svart vitt så tryck på ctrl+U  ( tryck inte på + ;P ) och sedan tar du den i mitten till vänster så det står 100- , då kommer bli såhär ..

4 sedan trycker du på ok, och går in på layer, där trycker du på add layer mask . ( ingen aning vad det heter på svenska men leta efter något liknande . ) sedan där trycker du på reveal all ( visa alla - på svenska ) .

5 sedan trycker du på den saken som är svart och vit vid hörnet av färgerna.

6 gå in på pennslarna och ta något runt , sedan målar du helt enkelt bara på det som du vill ha i färg. 

7 gör du fel är det bara att ta till suddigummet..

Sedan tada , är den klar ^^ Men glöm för guds skull inte att spara ;P


Dagen ... Jaupp .. Den dagen



Ny bakgrund och header ^^ Vad sägs? Inte så svårt faktiskt nu i slutet men annars har jag ållit på med att få det rätt nu i ... Några timmar. Men iallafall är det klart nu och ska äta lite pankakor. Först sov man men blev väckt av Misse .. ( Hon bet mig i tårna ) Sedan när man precis skulle somna om ringde Elif och sa att hon snart skulle komma. Man bara okej. Sedan skulle man precis somna igen , då ringde Elif och sa att Fredda inte svarade. Sedan somnade man nästan igen , då ringde Fredda och sa att hon hade försovit sig , sedan somnade man nästan precis ... Fast då ringde det på dörren... Ja! Sånt är livet iaf om man heter Klara. Pöwws iaf .. Men sedan övade jag , Becka , Elif och Fredda på dansen och sedan stack man till Elif. Vi övade lite där och jag åt en macka men sedan cyklade vi till skolan och dansade sedan den sista halvtimmen var jag, Fredda o Elif på bild och gjorde framsidan på en scrap book. Sedan stack jag o Elif hem till meii och åt fisk och goooooood potatis. Nu bus rings man av Oscar och C:O .. Should I do the same ? Hämden är ljuv ...

Skärd i ansiktet ( Efterlyst )

Såg ni på efterlyst? Det var någon tjej som skulle ringa inom 30 min annars skulle de visa hennes ansikte i övervakningsvideon. Det var en tjej som hade gått imellen när två bråkade och fick först ett slag och sedansitt ansikte märkt för livet. Herregud. Det kallar jag läskigt. Kommentera gärna vad ni tycker om det som hände.

En vanlig skoldag



 En vanlig skoldag idag ... Sedan flummade man hemma hos fredda o sedan stack man ensam till tecknarskolan och fick rita på såna typ A1 papper. Jätte kul! Sedan flummade man med koderna här och la in en sån musikspelare.  Ska typ sova nue . Längtar tills att krypa ner under det varma täcket och se på TV .. Faen , missade House igår .. Jamen skit i. Ses

Krf idag med Bella, Fredda o Linn

Hade roligt med er tjejer. Pöwws .. ^^ Asså det blev lite kallt och synd att vi nt red. Nästa gång så då fan. Ingen annan kmr typ att få rida . Men asså omg , har ingenting att ha på meii. Får rota i mammas garderob imorgon.. Och mst skaffa money så vi alla kan dra och shoppa ngn dag. Kommentera om du vill dra och shoppa tsm med meii ngn dag . Typ på Entré . ! ^^





Tbx ifrån gbg , !



As ballt i gbg , typ en helt as heeeet ( aj , har brännsår ) kille var där , så kom jag med en sån ballong i handen ^o^ Men hallå , jag förstår vad ni tänker . " Töntig .. " Men hallå, den var skrik rosa !!! Jaupp , men blev fina bilder.. Lägger upp nån nu ^^









Kom ihåg att det inte är tillåtet att sno mina bilder , även fast det inte står ngt på dem


.


Crazy Day today ..
Varning för Crazy innehåll
Idag så vaknade man först av att alarmet ringde 07.00 -.- .. Jag som var säker på att jag stängt av det! Sedan typ , dampade jag på Misse för att hon bet i mina fötter hela tiden så jag vaknade. ( Henne kommer man ju aldrig att komma försent till skolan med ) Tyvärr så var det ju ingen skola idag. ( sa jag nyss tyvärr ? Jag har absolut inte vaknat än XD Fastän klocka är 19.30 ) Sedan ringde mamma och sa vilken buss och sånt jag skulle ta till ridningen ( hittade först inte vilken det var ) Sedan kom Fredda och jag bytte om . Vi skulle typ gå om 1 tim när jag kollade i min garderob efter hjälmen och västen. * Vafan nt där .. * Då kmr jag på att den är i bagaget på mammas bil och dampringer till henne , men hon svarar nt -.- Så jag e typ lite med Fredda o så , sedan stickar vi till Bk och äter lite , sedan går vi in på Brio där var det en sån Ariel som hade sina såna snäckor för långt ner XD , och efter det typ Lindex , sedan Euro sko och sist med nt minst köper vi bindor till Fredda . Nä , skämta XD Hah . Men vi typ går runt lite grann och går in och kollar på saker till Misse o Kisse sedan drar vi hem och Fredda sticker. Sitter typ här nu efter en kind of lyckad dag ^^ . Älskar deii Freddiz




Photoshopläxa till bilden ..

Bild idag jupp du läste rätt , ingen bild idag ! Fan sicken tur , hade ju inte hunnit göra allt igår .. Blev så trött . Men ändå otur , för hade kanske hunnit göra det i skolan... Men nu är det klart .. ! Kolla nedanför för resultatet :

( dålig kvalite )




Trööööött ..


omg ,, är klockan bara 19.09 ? Jag tror jag dör ! Är helt utdöd redan ifresej .. Men save me ...! Detta har varit den mest irriterande helgen i mitt liv ! Har inte fått en blund, (typ) har varit i stockholm och varit tvungen att gå upp tidigt varje dag! ( är det inte meningen att man ska sova länge på semestrarna ?


Hopptävling idag :)

                                      

Idag var det hopptävling ...
Äsh , gick inget bra idag .. Hoppas det går bättre nästa gång!
Billy gick 3 ggr idag på hopptävlingen . Det blev bara Skiiiiit ! Första tjejen som red honom vägrade ut sig och sedan var det min tur .. De tre första hindrena gick som smort men 4:an var tydligen asläskig i sina orange o svarta ränder! Han var säkert påväg men jag klämde ändå åt , och han skulle precis lyfta så --- Sprang han åt sidan ! Sedan ställde sig en funktionär där så han inte kunde smita och resten av biten blev felfri. Men ändå?? Jag hade fan vunnit ifall hon bah stått där från början! Det var ju hennes plats att stå där bredvid. Det cp:iga var att jag hade tänkt ta en snabb väg på omhoppningen och trodde alla skulle ta den men ingen tog den ! Så de fick typ 30 sek ! Hade jag fått rida omhoppningen hade jag gått på 24 sek , och det vet jag för att t.o.m Winnie gjorde det. :P Med Filip . Jag tror npg att jag osså skulle gjort det . Minst !!! Men man kan ju inte vinna varje gång(?) !