Foki, 3 saker ni kanske inte visste

1. Hon photoshoppar alla sina bilder fastän hon säger att hon inte gör det

2. Hon har alltid velat ha en stor blogg fastän hon säger att hon aldrig velat utan det bara blev så

3. Hon vet att hon får besökare genom att de önskar att de hade det som hon har , och hon älskar det

Fick reda på detta via en skvaller blogg. Antar att jag inte hade något att göra... Jaja, nu blir det mörkt här och myggorna kommer ... Bye bye ..

Har ni något att säga ? Jag är redo för massa som säger att det inte är så m.m ^^ Kommentera på bara XD

Nu stängs internet ner ...



Har jag tagit vatten över huvudet? Kommer jag verkligen klara ... Hmm . Jag kan inte änns räkna utan datorn !
Nu sitter mamma här och trackasserar mig! Hon säger att änns stavas "ens" . Ifall det nu gör det .. Orka stava så X'/
Hur stavar ni änns/ens ?

Jaja .. Var var jag? Jo.. Hmm tror det är .. Vänta ska räkna på fingrarna .. 4 dagar tills vi kommer hem. Så jag ska alltså klara fyra dagar utan internet här?

Näpp, tror inte det! Förhoppningsvis räddar mamma mig, genom att köpa 3 timmar... *hundögon*

Hur länge skulle ni klara er utan internet?
Och speciellt
Utan mig!


Dags att fixa naglar ♥

Snart ska jag iväg och göra naglarna på en salong, det blev tyvärr inga fotsugande fiskar idag, utan imorgon på nyårsafton ^^ Jag vill också passa på att säga hejdå till alla! Eftersom att idag försvinner internetet tills vi kommer hem ... Puss . :'(

Sedan kanske jag tar och gör ett par egna naglar ^^



Shoppade även lite lösögonfransar! Satte på dem utan spegel så mobba inte :}


( du ser rätt, det är bara en på XD )
Byebye ..


Julklappshandel i Thailand.

Nu är det dags att handla presenter till alla mina bloggläsande vänner där hemma ! ♥

Vill du ha en present? Kommentera då vad, ditt namn och din e-postaddress!

( nästan alla får om ni skriver in er tillräckligt snabbt. Det räcker om ni skriver in er idag så kommer ni få en :*



Välj helst något som jag kan hitta här och inte kostar för mycket ;} ♥
Fast jag tjänar så klart 3000 :- I månaden på bloggen. De gör jag gärna av med till mina älskade läsare! Men ni måste bli bättre på att kommentera!


Snälla håll sandpapprena borta!

Är inte ni trötta på att ha varit uppe hela dagen och är trött, sedan när man ska gå och lägga sig, kunde man legat öde i en torr öken utan att känna någon skillnad. Sedan hur du än gör kommer du inte få bort all sand.

Känner ni igen det? 

Så är det iallafall för mig varje kväll här i thailand.
Hur jag än bär mig åt är det sand i sängen! Fast här byter t.o.m städeskor lakan och sådant varje dag.
Ska jag bli tvungen att sätta upp skyltar med " Tyvärr, inga sandpapper i min säng " . 
Hmm , när jag tänker efter kanske det inte är någon dum ide!

Vad tror ni? 


Fotsugande fiskar

Har ni sett på maken? Imorgon ska jag fixa naglarna och få mina fötter dödhudavsugna! Det är annorlunda sugfiskar som suger på fötterna. Undrar om det kicklas? ♥


Tror ni det ? ݖ


Men iallafall kommer det en massa med bilder då eftersom att jag ska sitta där i en halvtimme med fötterna i..
(det är iallafall vad jag tror :P)

Pussisar 


Vem ska jag bli?

Nu ligger jag här och tänker på mitt bloggande. Min blogg är snart 1 år , fyller det i mars :] Ni kan kolla det bland mitt första inlägg, som ligger i Allmänt. Men jag hade tänkt ge en liten present till min blogg... Och jag har redan kommit på vad det ska vara! Det ska vara en plan på vad min blogg ska vara! Jag kan ju inte gå runt och vara en jävla wanna bee foki! Jag vill bli något eget! Mat, thai?, prylar, foto, design, skiss, mode, nyheter, dagbok.  Man kan ju redan sätta ihop några men allt ... För mycket . Jag behöver er hjälp! Prylar,foto,thai,dagbok(,skiss ! Jag måste få rita ), mode ( thailändskt... ) .      mode,foto,skiss,design ?  Eller ska jag bara helt enkelt ha allt? Göra min grej liksom ... aa ... En bra idé !

Ny blogg?

Jag funderar på att förkorta mitt bloggnamn ... Här har ni lite att välja på

1. Shym
2. Shummie
3. Soki ( för likt foki ? )
4. Shoky
5. Zuki

Något eget? Hjälp mejj XD

Lost In Phuket ...

Ni undrar kanske varför jag inte la in något igår? Jo, för nästan hela dagen sprang jag o mamma runt i Phuket och letade efter bussen tillbaka till Khao Lak. Alla visste vägen, men ingen kunde engelska... Så nu sitter jag och försöker lära mig thailändska ! Men iallafall så har jag köpt 3 nya skor o 4 tröjor. Ett par lösögonfransar, lösnaglar, nagelsmyckning och lite sånt ^^ Jag skriver mer när jag lärt mig thailändska ! Och lite bilder kommer. Vad skulle ni gjort om ni inte hittade i en helt främmande stad med helt främmande språk?


Julafton

Här i thailand var julafton precis som i sverige ( säger vi ) . De på hotellet hade gjort allt för att vi skulle få en bra jul. Och jag menar , vem äter inte hummer på julafton? Det gör väl (ingen) alla ! Men det var sångare och folk som uppträdde, elefanter och tomten. Tomten kommer faktiskt till thailand också! Fast renarna stannade kvar i Finland sa han , han red elefant istället!

 
Maten var god, fast inte speciellt juligt ;]


Ni får vrida på huvudet för att kolla på bilden ;P Det var riktigt festligt!

Vi köpte någon slags stav som lyste i fina färger!

Det var min julafton det ;) Och glömde jag säga att jag fick 2500 bath av mormor o 1500 bath av moster :]

Hur var er jul?

3 dagar ? WTF !! 0.o

Sorry! Jag har haft såååå mycket för mig att jag har haft fullt upp! Men jag har inte glömt er för en sekund! Jag gör inlägg i huvudet som jag försöker komma ihåg, men det är helt tomt nu när jag ska minnas! Jag har firat julafton, snorklat i similian Island och varit på FantaSea ! Nu kommer 3 inlägg med bilder och någon video!

Liten shoppning idag :)

Allt är så billigt här ! En sax för 1,50 kronor :] Ett par Prada solglasögon för 220 bath ( 40 kronor ) Var på Mac Donalds idag ^^ Ni vet han clownen han stod med handflatorna ihop som man hälsar här i thailand. Hur ser han ut i sverige nu igen ?



Som sagt, mobilen är deh ända bilderna som blir :/ Men när jag kommer hem byter jag ut dem till deh på kameran!

Lite här och var kryper det ödlor :) De är faktikst ganska söta . :3 ( säger jag som skriker varje gång jag ser dem )

Dan före dan :}

Jaha , datorn segar som bara den! Den vill absolut inte lägga ut någon bild :P Så pöwws ses senare efter  jag har slappat i poolen.

Videoinlägg på terassen

Mysigt här :} Önskar att ni var här med mig ...


Slappdag !


Jag går med raska steg till poolen :) Här är klockan 4:a och vi har slappat hela dagen vid poolen. Nu är vi "hemma" och ska vila, sedan sticker vi till en marknad och stor shoppar! Kommer ha mobilen med ... ( för er som inte läste igår har jag glömt kamerasladden hemma... Typiskt mig -.- ) 

Bilden blev fel roterad ? :/

MM, det är så goda smoothies här! De kallar de för smothies men jag skulle säga Gula affärens slush ice! De gör dem precis likadant! Nu blev Bella avundsjuk -- Hoppas jag ! ^^
Men snart kommer ett videoinlägg så håll ögonen öppna :]


Jag & thailand


Hejdå :) Namaste förrästen ni som undrar vad jag heter egentligen är det Klara. Lägger ut video på det imorgon . Och så ska ni få lära er säga Shumpizen :} Lite annorlunda utalning! Sa wa dee krap

Thaiiland <3


Jag vet att bilden suger men har glömt kamera sladden! Ingen i sverige som ska till thailand och kan åka förbi mitt hus ? Nähä ... Synd! Det får bli mobilbilder. Denna bilden är desperat eftersom att  jag nyss kom på att sladden är borta. Men det blev inget inlägg i lördags eftersom att vi kom inte fram förräns i söndags. Och då fick vi vänta i 3 ½ tim på vårt hotellrum. Allt är så billigt! På fredag ska vi till Sumirian Island och snorkla ! Men nu ska jag nog lägga mig och läsa... I sängen där lillbrorsan kissade på sig igår ... BLÄÄÄÄ

INGEN MER SKOLA <3

Idag var det avslutning ♥
Efteråt skulle jag ta bussen hem, men jag stod och väntade i något som kändes som en evighet! Även ifall jag hade ett par olika strumpor, tajts och visserligen en tjock jacka så var det fötterna o händerna jag frös om.
Fast jag hade jätte tjocka vantar! 

Mina fötter blev till is och jag tappade känseln i stortån. Jag hade gympaskor på mig eftersom att skorna jag skulle beställa inte skulle komma förräns på söndag och då är jag i thailand.
Bussen kom efter en evighet ( det var det verkligen ! ) Men tårna blev inte varmare förräns jag skulle gå av. Och direkt när jag kom av blev fötterna så kalla igen så det kändes som att tånaglarna skulle låssna.

Jag skyndade mig resten av vägen hem, och det ända som höll mig kvar ifrån att lägga mig på marken och skrika kom tillbaka  värmen, var att när jag kom hem skulle jag ta ett varmt bad. När jag öppnade porten till trapphuset omsveptes jag av värmen. Men ändå så var fötterna stelfrusna.

När jag kom in til lägenheten, värmdes jag av mamma och tog mig ett varmt bad som kändes som jag skulle brinna upp även om jag hade lite kallare än ljummet. Sedan när jag suttit i badet ett tag märkte jag att vattnet var kallt.
Nu sitter jag i mjukis shorts och malmömontessori-tröjan.


God kvällsfika

Fick bli en liten efterätt nu här sent. Lite glass, pepparkakor och apelsin. För att glassen inte skulle vara stelfrusen var jag tvungen att värma den i mikron i 30 sek :}


Mmm... Apelsin ^^

Satte röd karamellfärg på glassen så den såg lite godare ut :]


Brukar ni vilja ha något till bara för att det ska se lite smaskigare ut?


Vill ha

Love To Hate My Blogg Tee SEK 199, Blog Tees - NELLY.COM


Torsdag..? Onsdag!

När jag vaknade idag av alarmet kl 06.40 med låten Hurtful, så trodde jag att det var torsdag! Fast tyvärr så var det onsdag, samma dag som igår. *troddejagiallafalligår*
Men det är ju bara att pallra sig iväg till skolan. Då upptäckte jag att strumporna var olika, jag vaknade nog inte i morse. Och jag har inte riktigt vaknat nu ihäller. 

♥ ♥ ♥

Sedan i skolan fick jag pepparkakor av Franci som jag tänker sätta mig och smaska på nu.
Ni vill väl ha en snäll bloggerska?



Thailandsdesign

 - en liten tjuvtitt på den nya designen till i thailand.

Längtar till thailand!


Bad romance

DAGENS LÅÅÅÅT <3
Ibland är det bara helt enkelt låtar som känns rätt va?



Vad tycker du om Bad romance med lady gaga ? Visst är det läskigt när hon ligger där med skellettet ! Och de stora ögonen, de är nog photoshopade. Vad tycker ni?

Ledsen ^^/

Igår tog mamma datorn så det blev inga inlägg. Men jag hoppas ändå att ni alla förlåter mig :] Idag är jag med DiinBrunetth . Vi ska snart käka nudlar. Blir nog någon bild eller så puss :)


Sen middag

Det blev en sen middag med pasta carbonara .



Det är väldigt lätt att göra, bara koka upp pastan och sedan ha i lite grädde och skinka. Fast jag har i kalkon skinka istället eftersom att jag inte gillar att äta små kultingar.

Är du vegetarian eller är det någon maträtt du inte gillar?


Var med i tävlingen !

Glöm inte Cocoo tävlingen ! Vinn vad du vill ifrån cocoo. ( Länk till inlägget ) Blir det färre än 15 som anmäler sig blir det inget av det. Och det skulle ju vara tråkigt. Men glöm inte att ni som ändå inte vill vara med i tävlingen också har 15 % rabatt ! Rabattkoden är : Godjul                       cocoo

5 söta (billiga) julklappstips



Här är 5 supersöta budget julklappstips!

1.  Old School möter New school med REW! kabelsnurran. Det är helt enkelt ett litet sött kassettband som snurrar ihop överskottskabel till din iPod eller MP3-spelare och ger dig en grym look samtidigt.Den kommer i slumpad färg i en transparent förpackning. Kostar 89 kr. Finns här

2.  Sött paket med tre smarriga läppbalsam med smakerna :Cherry & Berry, Mint Choc Chip och Jordgubbe. 79 kr finns här

3. Tryck ned fågelns huvud och den fångar upp en tandpetare åt dig, 99 kr . Finns här

4. Shuellas är paraply för dina skor. Slipp kladda ner dina vackra mockaskor eller exklusiva designerskor bara för att det regnar. Du blir dessutom chique som bara den när du är först på Stureplan med att ha sko-paraply!
Absolut den perfekta presenten till varje fashionista. Förstärkta hälor och sulor så de fungerar även med högklackade skor.
Specifikationer: Storlekarna på produkten är i USA-storlekar, men var inte orolig du väljer din svenska skostorlek här på sidan Helt vattentäta Halkfri och tålig sula . Fästes med kardborreband. Separata hälförstärkningar. Varje par Shuellas levereras med en liten bärpåse och en torktrasa. 499kr finns här

5. Supersöta hörlurar/pluggar med fyra olika roliga  motiv. För dig som gillar att sticka ut med de små detaljerna som ingen lägger märke till!
Specifikationer: Ett par roliga hörlurar . Inkluderar standard och barnstorlek på öronpuffarna av silikon . Passar alla mp3-spelare eller mobiler med 3,5mm hörlursjack. Kabeln är cirka 139cm lång. Mått 3x2x1 cm . Välj mellan flugorna, ankorna, nyckelpigorna och döskallarna! 169 kr . Finns här

För du som är sen med julklappshandeln ! Riktigt snygga och söta grejor!


Jag kan sjunga ^^

Sa jag att jag bjöd på mig själv innan ?
Då hade jag nog inte trott att jag skulle göra det hära XD

Send your own ElfYourself eCards

Maybe it is ...

Is this real ?

Jag var hos farmor och fick en massa böcker. När jag var där besökte jag humlans grav också. Älskar henne övermycket.
 
Omgjord i photoshop...

Har något av dina djur dött någongång och hur kändes det då?


Den bjuder jag på


Idag ska jag till min farmor och få en massa böcker! Vilket också kommer att behövas eftersom att jag måste ju göra nånting när maten inte kommer på resturangen i thailand! Åh vad jag längtar!
Men nu ska jag iväg så det blir nog inte speciellt mycket mer idag. Bara ikväll.
Jag bjuder på bilden.

Här är en fråga till er läsare som inte alls hör till inlägget men vad tar längst tid för er? Att ta bort sminket eller att sätta på det?


Bad hair day tips


No  make up , bad hair day .

Idag har jag bara på mig myskläder, ska byta om sedan. Men just nu försöker jag dölja ruffset. Orkar inte borsta ut de tovorna så jag tar och duschar. Det är bara att ha i först schampoo, sedan balsam och sist en hårinpackning. Då är håret utrasslat!
Har ni inte tid för en dusch och har bråttom till jobbet eller skolan är det bara att dra på en mössa eller ett par fula örhängen...
 
Men känner du inte för att vara ful sätt  upp håret i en toffs. Det är nästan helt säkert. Ruffset bildar bara ett bar snygga lockar och toffsen blir lite tjockare. Faktiskt ganska snyggt!

Vad brukar du göra när du har en dålig hår dag?

 

 

 

 


Nyttigt godis

Jag var lite sugen på något gott så jag gjorde lite morotstavar att dippa i dippsås. Men det blev inte så lätt som det låter.

 Morötterna studsade ner hela tiden och hamnade på golvet med katthår och allt, fick skölja av dem hela tiden!


Gott blev det iallafall & nyttigt!

Rekomenderas verligen en seg kväll när man inte orkar gå och köpa chips eller bara känner för att vara nyttig!

Det är naturens godis.

Har ni läsare något nyttigt recept ni brukar göra när ni inte vill äta något flottigt som chips eller så?


Annorlunda stilar!

Nu på vintern har många tagit upp fokis söthet och försöker vara lite som hon. Jag tycer att foki har en jätte söt stil, men det som gör hennes stil är att den är annorlunda, så det man egentligen ska sikta på är nog att ha kläder på sig som nästan ingen annan har! Jag har gjort en liten lista på annorlunda saker som kan bli en riktigt snygg fest eller till en dag på stan outfit.


1. ( får damp, det går inte att kopiera bilden så prnt scr:ar den )
 
Ett riktigt sött halsband med ett hallon på toppen. annorlunda och läckert! Från cocoo

2. Fisknätslegins
Leggings pink fishnet Ett par supercoola fisnäts legins! Passar till klänningar, kjolar och att ha under långa tröjor. Väldigt populärt med fisknätslegins inom bloggvärlden just nu fast de flesta har i svart. Från Kawaiidesign

3.London Tunika 
  Snygg tunika med röda band på sidorna. Riktigt snyggt och ändå långa armar nu i vinter men går säkert bra på sommaren också! Ifrån melba

4. Snygg kort paljett jacka
VILA Blaise Short Jacket Snygg jacka som får dig att bli glamourdrottning och kan ha inomhus lika väl som utomhus! Ifrån Bubbleroom

5.
 Ett par super söta klackar som inte får dig att ramla men killen kommer definitivt att falla för dig! Även om du har svårt att gå i klackar måste man ju erkänna att de där är riktigt socker söta. Ifrån melba

Det var allt .. Jag har gjort en liten skiss på hur det ungefär skulle bli ...


Scannern vägrade ta med skorna ... ;P Men ni klarar väl er utan dem?
Vilket av plaggen tyckte ni var snyggast?

Solen lyser in ...

Här nere i malmö lyser solen in genom fönstret... Men låt inte det lura dig. Det är ändå iiiiiiiskallt ute! Hade man inte sett all frost som satt på bilarna och nakna träd hade man ju gått ut i kort kort klänning.
Smilla sitter och tittar ut genom fönstret på bilden, men just nu jagar vincent ( lillbrorsan ) henne med sitt lasersvärd.


Tungan rätt i mun ^^

Lips like ... salt

 

Fotade med salt på läpparna. Gick mycket bättre med salt istället för socker eftersom att saltet är större. ( sånt man trycker isönder ) Men jag hoppas på en dag med bella idag. Ska ringa upp henne och det kommer bli mycket bilder isåfall.
Vilken av de 4:a bilderna gillade ni mest?


fiskpinnar

Ingen orkade gör mat igår så det fick bli jag som gjorde iordning lite till mig själv ;P


Fiskpinnar, potatis och grekisksallad!

Till ni där ute som ska laga potatis, för gudskull skala inte potatisen innan ni kokar den! Då rinner allt nyttigt ut i kokningen! Skala potatisen efteråt istället!

Själv gillar jag att göra fiskpinnar med potatis och grekisksallad, för det är så lätt att göra och det är gott också! Om man vill ha lite extra smak på det kan man ta skageraksröra också, en slags räksallad.



Idol igår

Tyckte ni att rätt person vann? Det tyckte jag! Fast jag vet inte riktigt... För man kommer ju nästan inte ihåg 1:orna sedan innan, men erik måste man ju komma ihåg!
Men vem tyckte du att skulle vinna ?


Dålig på att uppdatera

Som ni kanske har märkt har jag blivit dåligare på att uppdatera. Det är för att Humlan har dött ju. Saknar henne hemskt mycket och det känns dåligt att sitta vid datorn. Hur som helst kommer jag att bli bättre det lovar jag! Så snälla muntra upp mig genom att besöka bloggen dagligen! Varje gång ni går in på min blogg ( 1 gång per dator ) visas det på min statistik räknare som just nu sakta går neråt. Så snälla, om ni är snälla mot mig är jag snälla mot er och lägger upp en massa! För då blir det ju kul!


Bild på Bella sedan i somras. Längtar till thailand!


Hamburgare telefon

Ni kanske minns sängen gjord som en hamburgare? Självklart måste man ha en annan inredning som går bra ihop till sängen. Om du nu har försökt dig på att göra en hamburgare säng är detta ett måste!

 
En hamburgare telefon!

Den går knappast att göra med vanliga hamburgare saker som sallad och sådant så det är nog bäst att du köper den. Den kostar 300 kronor och är fullt fungerande med funktioner i 80-tals stil.

I en film säger de: “Can you hold on for a second? I’m on my hamburger phone. It’s just like really awkward to talk on.”
 

Du hittar den här!


ridning

Idag har jag varit och ridit och sedan julpyntat till Billy. Kommer uppdatera detta inlägget imorgon och lägga upp bilder på hur det blev! Så glöm inte titta hit imorgon. Tjaoo, ( detta är inte sista inlägget för idag )

Begravning

Ush, var hos farmor och begravde Humlan. Hon fick va i en skokartong med en massa plastpåsar runt så att inga djur skulle komma in. Sedan la jag sågspån och mat till henne. Sedan fick hon en liten lapp med hur mycket jag älskade henne och lite sådära. Allt kommer nog bli mycket lättare nu när hon är begravd. Jag slipper liksom tänka på att hon ligger där i kartongen på skrivbordet.


Bråk

Ush , en massa bråk idag
Det är jobbigt när vänner sviker och ljuger, det är också väldigt jobbigt när ens bästa vänner bråkar med varandra...


R.I.P Humlan


Om ni undrar varför jag helt plötsligt igår loggade ut var det för att något hemskt hände. Jag skulle gå till Humlans bur för att ge henne mat. Jag ser att hon inte ätit upp all gurkan så jag lyfter på huset och där ligger hon, helt stilla och livlös. Jag skriker till, för det som hade hänt var något som hände ofta i mina mardrömmar, så jag skrek och la mig på sängen och nöp mig flera gånger jätte hårt för att vakna men det gick inte. Mamma kom in och undrade vad som hade hänt. Jag bara grät och skrek, mamma trodde att jag hade slått mig. Just nu tycker jag väldigt synd om mig själv. För jag mår så dåligt för jag inte hade tittat till Humlan tidigare, jag tänkte att jag skulle ha mys dag med henne idag. Ush, men hon lever inte. Jag bara gråter och gråter, jag somnade gråtandes och jag vaknade med tårar i ögonen. Hatar när sånt här händer. Nästan så man vill köpa en sköldpadda som inte dör föränns om 70 år, men då är man nog ännu mer fäst vid den. Men grejen är det att jag vill ju ha ett till husdjur nu, men jag känner mig så dum. Kan inte förstå att det är på riktigt, har fortfarande inte kommit på det och jag tror fortfarande att detta är en dröm. Det måste det ju va, det kan inte vara sant.  Jag älskade henne! Men jag ville ha ett bättre slut på det hela och iallafall fått säga hejdå.

R.I.P Humlan
* 2004
┼ 2009
Du är nu på marsvinens gröna ängar och du har den godaste paprikan. Din saknad här ifrån mig på jorden går inte att beskriva, jag älskar dig och det har jag alltid gjort det vill jag att du ska veta.
Du kommer alltid ha en bit av mitt hjärta, och du är fortfarande en i familjen.


Thailandsresan

Jag ska till thailand om 11 dagar!

Jag kommer ha med mig ca 6500 THB , och 10 euro o 70 danska . När ska man börja packa och jag ska verkligen köpa en ny resväska där! Så slipper man ju att ha med sig. Man har bara med sig lite handbagage! Sedan köper man resväskan där och de flesta kläderna. Hmm , undra om 6500 THB, och 10 eu... Äsh glöm det ni fattar! Hmm, hoppas det räcker. Men det gör det nog om jag inte slösar på annat. Fast just nu har jag räknat ut att om jag får pengarna mamma är skyldig mig också får jag 8000 THB , Skulle vara bättre

Videoinlägg cocoo


Rabatt koden ger 15% på cocoo och är godjul


Cocoo rabatt!



Cocoo´s nya kalender är ju skitsnygg! Det är inte bara en vanlig kalender utan inehåller också en massa färgsprakande bilder, en massa erbjudanden, en fiffig tävling och en cocoo överaskning ( ett cocoo smycke )
Den kostar 165.00 men för er mina läsare kostar den 140.00 kr om ni skriver in godjul som er rabattkod. Rabatt koden funkar på alla smycken och övrigt på cocoo.se och ger 15 % rabatt. Vad väntar ni på? Gå in på cocoo !


Lindex kronoprinsen , bajs

Jag gick till kronprinsen idag för att kolla efter den Me & my blog tröjan, men den fanns inte där. Men de hade en jätte söt väska formad som en rosett som jag verkligen tycker att man ska köpa!

Skämt om män

1. Varför blir män smartare under själva sexakten?
Därför att dom är ihopkopplade med ett geni.

2. Varför blinkar inte kvinnorna under förspelet?
Dom hinner inte.

3. Varför behövs det 1 miljon spermier för att befrukta ett ägg?
Dom frågar inte efter vägbeskrivningen.

4. Varför skapade Gud männen?
Därför att en massageapparat kan inte klippa gräsmattan.

5. Varför har inte kvinnor mäns hjärnor?
Dom har ingen penis att placera den i.

6. Vad har elektriska tåg och bröst gemensamt?
Det är saker menat för barn, men det är männen som leker med dom i slutändan.

7. Varför onanerar män?
De älskar sig själva.

8. Varför snarkar män så fort dom lägger sig på rygg?
Deras pungkulor faller ner över skithålet och täpper till deras extra lufthål.

9. Varför har män fått större hjärna än hundar?
Bara därför dom inte ska jucka kvinnors ben på cocktailpartyna.

10. Varför gjorde Gud mannen före kvinnan?
Man brukar göra en råskiss innan man får fram en perfekt produkt.

11. Varför är mannens kiss gult och sperman vit?
Bara för att man ska veta om han kommer eller går.

12. Hur många män krävs det för att fälla ner toalettlocket?
Ingen vet, det har inte hänt än.

 Haha, stämmer det tjejer?

de du inte vill veta

12 saker du önskar att du inte visste!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen. 

Hittade detta på en hemsida som heter grr   , vad tror du? Kommer du vara lite försiktigare när du läst detta ?


Oups, inte bita på naglarna !
 

För sen leveranstid

Fan.. Skorna jag tänkte köpa på melba hade 14 dagars leveranstid, och om 13 dagar åker jag till thailand. Skit va? Jaja, får väl ta dem till nästa år (, kommer hem den 3:de ) . mm, sånt är livet antar jag.


Julafton i förskott

Har fått pengar till skor och thailand. Så nu sätter jag mig här och klickar hem ett par ifrån melba.




1600 kr ändå ^^

Haha, det blev ändå! Hade mysigast med farmor men kom nyss på att jag glömde min pippi fågel jag fick där :/ Men jag fick ett par skor ( pengar till skor ) ifrån farmor och pengar till Thailand, och sedan fick jag pengar av farfar utan andledning ^^ sammanlagt blev det 1600 !

Själv ..

Nu har Carro stuckit och jag skulle följa med till farmor, men när jag kom hem ifrån lindex ( som var stängt -.- ), var de inte hemma. Jag tänkte jaha, ! Liksom shyst. Jag som ville följa med. Jaja, nu tänker jag skälla på mamma när hon kommer hem och säga att jag ska ha minst 50 kr eftersom att jag hade fått deh när jag var där hos farmor. Fan , vad jag är sur faktiskt. Jag som ville träffa farmor o farfar och dessutom kunde fått 100 kr, ! Så bara sticker dem utan mig...




Brukar era föräldrar också strunta i saker?


Jag kommer äta upp dig

Bilderna ifrån igår med Carro, lägg märket till tuggumitt.




Carro gillade att ha tungan ute.

Vad tyckte ni? Var det bättre med där uppe, fokus på munnen , eller denna fokus på tungan?

Övernattining med Carro

Jag och carro sitter nu här och fotar, jag fotar hennes läppar med socker på :] Bilderna kommer nog in imorgon. Och imorgon ska jag till Lindex och köpa tröjan: Me and My blogg! Ett måste liksom. Men iallafall här kommer en liten video ifrån mig och carro, vi visste inte vad vi skulle säga utan bara improviserade.


Carro idag



( gammal bild )
Carro min kompis kommer hit om ca en halvtimme och ska sova här. Våra mammor ska ut och göra något. Undra vad? ^o^ Men jag har suttit och fixat med en liten kollektion. Nu ska jag sy påmina söta rosetter ^^ Jag har strykit dem så de blivit jätte söta. Pussisar

Lucka nummer 5








Vinterstilen, retro och djupt V



I vinter är det retro 80 vs 40-talet och riiiiiktigt djupa V:ringningar som gäller! 
Om ni kollar på tjejen på bilden med den söta kjol-liknande kreationen kan ni se att det är lite retro stil, det är nämligen en slags klänningkappa med skärp i mitten. Riktigt sött, och eftersom att jag är jag la jag till en liten rosett på toppen. Men om ni kollar på den andra bilden är det riiiktigt djup V-rigning, så om ni ska haka på den trenden glöm allt som har med bränn BH:n att göra, eftersom att V-rigningen kan gå så långt ner som till naveln!
Vilken stil föredrar mina läsare?

gratisbio

Hej alla, ville bara tipsa om sidan gratisbio ! Man kan få allt möjligt. Och dessutom, blir du medlem nu får du 75 päng! 200 poäng så får man presentkort på nelly, bikbok och massa snygga klädesbutiker!

Vinn smycken ifrån Cocoo

Rindning idag! <3

Fast jag kommer inte få Billy :'/ Älskar han. Min gosiga billy. Men iallafall så tycker jag att alla ska bli med i tävlingen! Den är slut 24 dec. Blir det jätte få som har anmält sig skiter det sig. Man kan vinna vad man vill ifrån cocoo. 

Har du något du gillar att göra på fridtiden? 


Sugig personal på BK

Idag var den dans och efter dansen var jag med Carro. Då stack vi först till sån jultomte, Carro önskade sig en dator och jag önskade mig en häst. Undra om vi får det! Sedan så gick vi till BurgerKing och jag betällde en nuggets meal med 8 bitar, fanta exotic. Jag fick 4 bitar och kids meal. Jag bara jag beställde åtta, han bara gav mig fyra till men jag fick sån mini dricka och pommes. Carro fick fel dricka och ingen dip. Dåååålig personal.
Vad skulle ni gjort om det hade hänt?

Julpyntning


Jag har fotat mina såna jullampor på balkongen, med lång slutartid blev det sånna ljuslinjer ifrån lampan, snyggt enligt mig!

( lägg märke på vattendropparna ! )

Julkalender

Mina små dala hästar som tror att de är julbockar har bestämt sig för att göra en julkalender. Efter ett tag gick jag med på det. Vad tycker ni?

07.20 ? Det kan inte vara sant!

Jag går ut i köket och ser att min pappa sitter och snarkar.
*skakskak* -" Gomorron sömntuta " Säger jag
*GÄÄÄÄÄÄÄHSP* -" Vad är klockan? " Säger pappa trött och låtersom om han fortfarande är bland sina små rosa fluffiga moln (fast har killar rosa moln eller blå? Blå låter tråkigt, eftersom att de är typ de, eftersom att himlen är det ).
 *springertillmittrumochkollardatorn,serattklockanär19.19ochspringertbx*-" hon är tjugo över sju" säger jag
*serskräckslagenutiansiktet* -" Är klockan tjugo över sju? Du måste skoja " Säger pappa
-"näää" Säger jag
-"det tror jag inte på. " Säger pappa
-"nääääääääh!" Säger jag
-"Jag fattar inte att de inte ringt mig " Säger pappa
-" Vilka??? " Säger jag nyfiken
-" Äsh, jag får strunta i att åka iväg säger pappa. "
Mamma kommer in
-" Ska du åka? " Säger mamma
-" Ja, jag ska ju iväg med jobbet. " Säger pappa
-" Är det inte imorgon? "
*pappablirförbannadeftersomatthanärsåstressad * -" Varför säger du att det är imorgon?! " Säger pappa
-" Jo, du ska väl inte iväg nu klockan sju, " Säger mamma
-" Jag har ju försovit mig ! " Säger Pappa
-" Så länge ? Klockan är ju 19.20 " Säger mamma

Pappa blir lugn och förstår äntligen att det inte är morgon, och jag fick mig ett skratt för dagen.


R.I.P min lampa

Min fina lampa har tagit slut och lyser inte längre :/ Det är sån som inte går och byta. Men när den funkade för 1 vecka sedan tog jag lite bilder på den. Så nu kan vi väl ha en tyst menut, vad får jag menut ifrån? Ska vi ge min lampa en tyst meny? Näj, jag menar ju minut. R.I.P





Jag tyckte om den , den som hängde så fint i mitt fönster... Jaja, nu får den bytas ut mot julstjärnan.

Tomtenshjälpreda färglagd!


Slarvig färgläggning i photoshop, men ändå nöjd. Vad tycker du ?

Hiss eller Diss

Hiss:

1. De snygga och varma bootsen

2. Att julpynta inför jul
3. Att Erik kommer att vinna idol denna månaden
4. Att jag kommer åka till Thailand
5. För er eftersom att jag kommer ha en liten julkalender till er. ^^

Diss:

1. Falska människor som tror de vet vad man har sagt fastän man vet bäst själv.
2. Människor som inte orkar ta itu med problem utan bara går ifrån dem och låter någon annan reda ut det
3. Människor som är ha galna och ska ha pengar fastän man kan ju inte skita ut pengar