Marinblått och rött!


Skillnadsbilder




Ser ni skillnaden? Den största skillnaden skulle jag säga att är magen och manen haha! Hon är i alla fall mycket vackrare och smäckrare nu!

Post på posten!


Gissa vad?

Sova och drömma på en äng.



Ville bara förklara att jag inte har dött än, min dator har dampat nu ett tag men jag har äntligen fått den att funka :) Imorgon så börjar en normal uppdatering igen men just nu så måste jag sova eftersom att jag ska upp till praoen idag! Idag hände något super, förklarar mer imorgon!

Frågestund svar DEL 1


Running free



Kamera: Canon EOS 450d

Detta är lite bilder ifrån igår när jag red halvt löst, har ett par bilder nu så ni slipper dras med samma gamla bilder! Ska försöka att inte lägga upp allihopa på samma gång nu haha ... Tänkte censuera mitt fula fejs men jag bjuder på den! Praoar i stallet nu så jag går upp 6.40 och bussen går 7.18 och sedan är jag i stallet ett bra tag! Hinner precis rida på lunchen och jag mockar på frukostrasten.

Hon var riktigt duktig i varje fall, det var första gången vi red löst med en annan häst i ridhuset och hon lyssnade ändå hyffsat bra. För er som tycker att "du har ju grimma och grimskaft" - ja men jag kan inte ha henne löst när en annan häst är i ridhuset. Men jag kan garantera er att jag inte använde dem så att hon kunde påverkas av det ;)

Till alla er som kommenterar anonymt!

Jag får flera anonyma kommentarer per dag och de är väldigt svåra att svara på, så här tänkte jag svara på ett par stycker.


Ps! Jag läser igenom alla kommentarer jag får in och jag blir jätte glad, Så fortsätt så!

Praoar i stallet




Praoar i stallet denna och nästa vecka! Rätt skönt att slippa skolan nu under dessa dagarna, men fortfarande grymt jobbigt att behöva gå upp på mornarna. Ska nämligen vara i stallet klockan åtta ( skolan brukar börja 9.30) och det tar en halvtimme att åka till stallet så jag måste senast åka med bussen 07.28 (jag brukar vakna 7.40). Men det är roligt i stallet och jag har hittat nya vänner där så det är väl något man får ta! :P

Godnatt btw. Om jag någonsin ska orka upp imorgon igen så måste jag somna nu.

Frågestund!


Fråga vad ni vill i kommentarsfältet här nedanför. Frågorna kommer i ett videoinlägg någongång i veckan!

nothing to do 'bout it.




Bilder ifrån sommaren 2011! Love u girls! (FAN VAD LITEN JAG VAR)

Jag vill ha sommar. Jag vill ha pengar. Jag vill shoppa.
Denna månadslönen går dock till ett par röda tretorn advance som jag ska hämta hem från posten om några dagar. (Vet dock ej riktigt hur jag ska göra, då jag får lön 28 tror jag och stövlarna kom i förrgår!) Men jag ska väl kunna handla lite kläder på något vis..?

Ingen skola på tre veckor är det som gäller nu! Ska praoa i stallet i två veckor och efter det så blir det påsklov! På torsdag så ska Fairy's extraskor av (de skulle egentligen tagits av förrförra veckan men de skjuter upp det hela tiden) så äntligen kommer det att bli riktig träning!



Skåpstädning..?




Har städat upp i mitt stallskåp :) Igår kom ett paket hos posten! Gissa vad som fanns i?

Take your horse and ride with us.


Kamera: Canon Eos 450d Fotograf: Jag Modell: Trevarth Far Away

Idag fick jag massvis med energi när jag var i stallet, tog först med Fairy ut i paddocken och släppte henne så hon fick springa av sig lite. Sedan mockade jag snabbt och ställde sedan in henne i boxen. Tog av henne täcket då hon egentligen inte behöver det nu när det är varmt och hon ändå står inne (ps.. undrar var jag la mitt bogskydd :o får kolla upp det imr). Sedan städade jag mitt skåp och efter det så gav jag Fairy en helrengöring! OCH efter det så fixade jag två nya hål på vardera sida av Fairy's westernträns som nu går att använda!

Gårdagens!


Kamera: Canon Eos 450d Fotograf: Jag Modell:Kiara

Igår åkte jag till stallet vid halv tio då jag skulle leda handikappsgruppen istället för Evelina. Efteråt så lyste solen så jag och Emily gick en sväng med våra hästar. Släppte Fairy i en hage och busade lite med henne. Efteråt så fick jag träna Tyson lite grann, det var rätt kul då han kan om han bara vill! Rädd för spöet är han dock den lille busen :P

Idag är jag dock sjuk... Ligger hemma med en sådan hosta och har grymt ont i halsen, inte mysigt. Skriver dessutom detta ifrån min äldsta dator inne på felsäkert läge! Min andra dators hårddisk verkar ha krashat... inte roligt.

Picknick i vardagsrummet





Vardagsrums picknick med Ellena i vardagsrummet ikväll! Håller på och fixar mysstämning, sedan ska vi gå och köpa godis o.s.v :)

I stallet idag så släppte jag Fairy och red löst, det har väl blivit lite av en vana nu. Orkar inte fibbla med tränset och eftersom att vi fortfarande bara får skritta så är det egentligen inte lönt - då är det ju roligare att lära henne lite nytt :) Det går rätt bra, bättre och bättre faktiskt!

Today's outfit


Körde på lite rockig stil idag med svarta kilklackar till. Nyss kommit hem ifrån stallet och sitter nu och kikar på bigbrother. Diggar faktiskt denna säsongen. Hoppas ni har haft en chill onsdag och får en lika chill torsdag. Imorgon ska jag vara i skolan klockan åtta... Tidigaste morgonen i veckan!

Sitter och pluggar



Imorgon ska vi ha glosprov i engelska, NO-prov i biologi och en skrivuppgift i engelska. Vet inte ens vad engelskauppsatsen handlar om, utan det får vi veta imorgon. I övrigt så tycker jag att dagen varit hyffsat lyckad, var dock tvungen att hämta min lillebror och passa honom idag så jag kunde inte åka ut till stallet utan en vän till mig fick hjälpa mig. Men nu ska jag återgå till pluggandet (och Top Model tittandet) så chao!

NaturalHorsemanship.se



Skulle vilja tipsa om en hemsida som heter Naturalhorsemanship.se ! Där finns det massvis med tips och problemlösning för de som behöver. Du får just nu dessutom tre gratis tips, bl.a med Lastträning. Rekommenderar denna sida starkt, både för de som vill börja med NH, har hållt på med NH ett tag och för de som bara har ett problem med deras häst eller vill komma hästen lite närmare!

Dead like me?



Sitter och tittar på första säsongen av "Dead like me". Den är rätt bra faktiskt. Jag brukade kolla på den för några år sedan när den gick på comedy central, men den slutade sändas efter ett tag. Det är tävling i stallet idag så det spelar ingen roll när jag åker ut dit, det finns ändå inga ridhustider. Men aja, vi hann med rätt mycket igår! *stolt ryttare*

Fairy i ridhuset




Kamera: Canon EOS 450D Objektiv: Det gamla vanliga.. ISO: 200

Hittade ingen i stallet idag som kunde fota, så det fick bli bilder på Fairy när hon var lös. Dock, så ville hon inte riktigt springa iväg utan stod mycket hellre och åt på kameran, vilket gav väldigt få bra bilder tyvärr så jag la ner fotograferingen och började rida löst istället. Det funkade mycket bättre och Fairy lyssnade jätte bra på mina skänklar, lite frustrerad märkte man dock att hon blev de gångerna då hon inte riktigt förstod. Istället för att svänga så började hon snurra runt på stället åt fel håll... 

Det hela slutade dock rätt bra, tog av Fairy täcket och hon sprang iväg glad och galen. Hon försökte leka med mig, men jag ville inte riktigt utan försökte bara att fota men hon vägrade lämna mig ifred och stod och vände rumpan till o.s.v för att få med mig, men nej jag stannade kvar ;) Skulle sätta på täcket igen, men det ville hon inte, men fick henne tillslut att stå helt stilla medans jag satte på henne det! Duktig ponnyskrutt!

Fotografering imorgon

Kamera: Canon EOS 450D
Tänkte fixa en fotografering imorgon i stallet och se ifall det var någon som hade lust att fota mig och Fairy när vi tränar NH/rider lite löst. Hoppas på det i alla fall, isåfall blir det nog en hel del nya bilder, och eftersom att jag börjar tröttna på i princip alla bilder jag har på denna datorn, så är det väldigt nödvändigt.

Idag så har jag i alla fall varit i skolan och tråkat, åkte till stallet tidigt idag och Fairy fick vila eftersom att jag faktiskt lyckats träna henne varje dag nu denna veckan. Längtar tills imorgon dock, eftersom att jag gärna tränar Fairy, särskilt framför kamera!

Video på när vi hoppar

Fairy har varit sjuk nu ett tag så det har inte blivit särskilt mycket bilder på när vi hoppat eller ridit överhuvudtaget, men Johanna har en video på när vi hoppar, måste bara se till att få den!

Idag släppte jag Fairy i lilla ridhuset, hon sprang runt som en galning, i fem minuter. Sedan tröttnade hon och började lyssna på mig. Vi körde lite skänkelvikning och mycket på det att hon bara ska följa mig och inte stressa iväg, dock så började Fairy kapa av min väg och leka dominanslekar men fick säga till henne på skarpen, då sprang hon dock iväg i galopp och kom sedan smygande tillbaka. Sedan tränade vi på lite nya trick, t.ex att hon ska backa när jag sätter två fingrar på hennes mule, kram, och början på buga!

<p><span style=

<p><span style=
busbilder från förra vintern på brovalla!