Fotbolls DISS

Fotboll, en fot och en boll? Gud vad påhittigt namn! Man springer och sparkar på en boll som ska in mellan två stolpar. Herregud vad roligt! Dessutom tjejer som går på fotboll, NEJ TACK! Sorry tjejer men ni kommer aldrig endå komma någonstans inom fotboll. Liksom säg en känd fotbollstjej från sverige. Själv kan jag absolut ingen! Men däremot Zlatan och han där Henke Larsson!

Visst det kan vara kul när man inte har något annat att göra men spelar man annars är man ju en NOLIFER ;S

 

Själv tycker jag inte om det här med "tjej & killsporter" men fotboll spelar ingen roll enligt mig. Ska man hålla på med fotboll börja i ett bra lag. Som Malmö FF, hallå vem känner till Söder Blå med ett gultstreck som det bara går 10-14 åringar i. Ni kommer endå få sluta senare!

Play it for fun, but make it fun. Please?

Sedan alla som blir skadade av denna stora uppståndelse för att bollen rullar in i ett mål. Bråk och tjaffs, och för att inte tala om det slösar det skattebetalarnas pengar!
Folk börjar till och med bråka när man gör det på skolan eller någon annan stans bara för skojsskull.
Fotboll bara skadar.
Fotboll är här och nu dissade av Shumpizen ;)



Update: Eller hur, tjejer kan också spela! Fast endå är det bara killarna man satsar mest pengar på och de är tydligen de som ska vara duktigast. Men lägg mer pengar på tjejerna så de får chansen att bli bättre!


Kommentarer
Postat av: Ebba Blomman

Hahhha , bra annons ^^

Håller helt klart med dig .

Förresten så alla tjejer kan tydligen nt spela

enligt killarna -.-'

2010-04-29 @ 20:56:43

Lämna en kommentar?:

Namn:
Minnas dig?

Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Lämna ett hovspår! :

Trackback
bloglovin