Alvin och Gänget VS Corett

Varning för lååångt inlägg!


Jag gick och såg på denna söta kretion idag med min lille bror!
Den var jätte rolig och träffade mig verkligen i hjärtat. Jag älskar filmer som är känsliga och får en att nästan gråta. De var så söta, detta är handlingen:

Alvin och gänget har en konsert men Alvin tar all uppmärksamhet, så Dave ( manager/pappa/ägaren ) försöker stoppa honom och ge dem andra en liten glimt av strålkastarna också, men alvin ger sig inte och det slutar med Dave på sjukhuset. Då ska de ha en annan som passar dem, men tyvärr när de ses har hon sin sonson med och han är riktigt klumpig! Han råkar knuffa ner henne och hon hamnar också på sjukhus. Då blir de dem fyra istället. Han är inte speciellt ansvarsfull utan spelar hälldre spel men det går , mer eller mindre. Alvin och gänget blir tvungen att börja skolan och första dagen är ju aldrig lätt! De tar tjejernas uppmärksamhet och de stöddiga killarna sura. De tar simon och spolar honom i toaletten, men Alvin hjälper honom. Sedan märker de att de har tagit Theodor också och står och kommenterar hans rumpa. Då blir de jätte sura och river de stöddiga och hotar med att krypa in i dem och bygga ett bo därinne. De blir kallade till rektorn och hon säger att egentligen borde de bli avstängda men hon är ett alvin och gänget fan, pluss att skolan behöver pengar till sin musikklass, som annars måste stängas. Men då helt plötsligt dyker The Corettes upp, ett par ekorr tjejer som också kan sjunga.





Taskiga Ian har lovat att göra dem till rockstjärnor men är taskiga mot de andra förutom Britney som ska bli gruppens stjärna. Han ljuger om att Alvin och gänget dumpade honom hjärtlöst när han hade hjälpt dem att nå toppen. Nu blir det Corette VS Alvin och gänget för att få vara på konserten. Men Alvin dyker inte upp, och Ian skrattar elakt och låser in Corette i en bur.

Hur kommer detta att sluta?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Theodor e så sööt

2010-01-09 @ 19:46:07

Lämna en kommentar?:

Namn:
Minnas dig?

Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Lämna ett hovspår! :

Trackback
bloglovin