I'm officially a shopaholic

Jag är helt galen i täcken och schabrak. Jag skämtar inte, de är verkligen min svaghet. Jag är så galen i dem att jag sitter och skriver detta inlägget klockan ett på natten för att tidsinställa detta till er normala människors tid.

Men seriöst, om jag går in i en butik och verkligen måste köpa något t.ex ett träns (som jag måste nu) så kan jag lova er att 90% av min tid i den där butiken spenderas genom att kolla igenom alla schabraken och täckena och försöka komma på en ursäkt till varför jag verkligen måste ha det där rosa schabraket. Det är dessutom inte bara vilket schabrak som helst jag faller för, nejnej, det är det dära HV Polo eller Kingsland schabraket som kostar 799:-, eller det där fleecetäcket från Schockmöhle för 1299:- (när det ligger schabrak bredvid för 200:- och fleecetäcken för 500:-)

Jag är hopplös, men de är så snygga så ni får en bild på mina "måsten" just nu. Även om ett nytt täcke och ett nytt schabrak ligger ungefär längst ner på min prioriteringslista just nu.


Jag tror inte att jag kommer att gå ut från myone-butiken på fredag utan att ha med mig det rosa kingslandtäcket ut... Då måste någon dra ut mig, eller locka mig med något annat... En ny piké kanske?

Vad är din svaghet?

Kommentarer
Postat av: Jenna

Fin blogg :)

2013-02-26 @ 07:16:15
URL: http://jennamagnusson.blogg.se
Postat av: maya

Checka gärna in på min blogg- www.parnevikmaya.blogg.se

2013-02-26 @ 09:37:14
URL: http://www.parnevikmaya.blogg.se
Postat av: Ebba

Sv; Tack! :)

2013-02-26 @ 13:23:13
URL: http://northons.blogg.se/
Postat av: Jennifer

sv: tack detsamma! :)

2013-02-26 @ 15:52:17
URL: http://jeenniferlindstrom.blogg.se

Lämna en kommentar?:

Namn:
Minnas dig?

Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Lämna ett hovspår! :

Trackback
bloglovin